به گزارش خبرنگار ایرنا محمدرضا پور ابراهیمی عصر پنجشنبه در نشست مدیران و فعالان اقتصادی جنوب کرمان در جیرفت اظهار داشت: گزارش این تصمیم نشست امروز طی یک ماه آینده از طریق کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه می شود.
وی افزود: ضروری است بخشی از منابع توافق شده از محل وصولی های شرکتهای بزرگ جنوب کرمان برای زیرساختهای جنوب در نظر گرفته شود.
پور ابراهیمی با بیان اینکه در شورای معدن بخشی به صورت بلاعوض برای زیرساختهای معادن درنظر گرفته شود ادامه داد: معادن جنوب یک ظرفیت مهم است که بخشی از آنها به دلیل مشکل زیرساخت لازم است که از شورای معادن می خواهم از سقف اعتبارات این شورا برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: صادرات محصولات کشاورزی جنوب کرمان به دلیل ظرفیت بالای آن به کشورهای منطقه بویژه روسیه مورد توجه است.
وی گفت: توافق شده هماهنگی لازم از سوی مسئولان با سازمان توسعه و تجارت انجام شود و یک هفته آینده نشست مشترکی با مدیران ارشد این سازمان هم برگزار می شود تا بتوانیم از مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در مسکو که اخیرا راه اندازی شده استفاده کنیم.
پور ابراهیمی یادآور شد: با رایزن بازرگانی هماهنگی خواهد شد تا با فعالان صادرات محصولات کشاورزی جلسه ای داشته باشند.
وی ادامه داد: پایانه صادرات موضوع مهمی است که کار آن به پایان رسیده و برای صادرات از طریق مرز هوایی هم اقداماتی صورت گرفته است تا فضای جدیدی برای انجام صادرات محصولات کشاورزی و خدمات فنی ومهندسی ایجاد شود.
پور ابراهیمی درباره تقسیم استان کرمان نیز اظهار داشت: لایحه در این زمینه از سوی دولت به مجلس ارائه شده است و در مجموع این موضوع مورد استقبال است چون به حل مشکلات و محرومیتها در جنوب استان و تمرکز انجام تصمیم گیریها در شمال کرمان هم کمک می کند.
به گزارش ایرنا مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری هم در این نشست گفت: مرکز پشتیبانی کشاورزی در جیرفت امری ضروری است که بزودی راهاندازی میشود و می تواند به محلی برای تبادل اطلاعات مالی و کالا تبدیل شود.
غلامحسین دغاغله با اشاره به اینکه چهار میلیون تن ترهبار سالانه در جنوب حمل میشود اظهار داشت: مجوزی برای بهره گیری از ناوگان خارجی وجود دارد که تنها چهار هزار و ۵۰۰ ناوگان خارجی در این زمینه کار حمل و نقل را در این منطقه انجام دادند که کم است و از فرصت مجوز استفاده نشده است.
وی همچنین یادآور شد: تجار برای تامین نیاز خودروهای سنگین در جنوب کرمان میتوانند ناوگان خارجی تا سه سال کار کرده را وارد کنند.