به گزارش خبرنگار ایرنا، یعقوبعلی نظری روز یکشنبه در پنجاه و دومین نشست قرارگاه اشتغال خراسان رضوی افزود:آن چه که مشخص است در واقعیت میدانی اشتغال ایجاد شده است ولی به واسطه برخی مشکلات، اطلاعات در سامانه رصد ثبت نشده است و مسوولان دستگاههای مربوطه باید این موضوع را پیگیری کنند.
وی ادامه داد: اشتغال پایدار در روستا باید همراه با شناخت و ظرفیت آنجا باشد و برای حل مشکلات باید چاره اندیشی کرد تا اشتغال در همان محل ایجاد شود و از مهاجرت مردم به شهرها جلوگیری شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: تحلیل وضعیت موجود استان باید به صورت دقیق به دست آید تا در تحلیل و تصمیم گیری قرارگاه اشتغال مورد توجه قرار گیرد. همچنین باید ظرفیت روستاهای مختلف و همچنین دستگاه ها و نهادهای خدمت رسان را شناسایی کرد و بر اساس آن و منابع موجود، همراه با تمایلات و امکانات روستایی که می توان ایجاد کرد به یک مدل تجربه شده و اجرایی رسید.
۲ هزار نفر تسهیلات اشتغال روستایی دریافت کردند
مدیرکل اداره تعاون، رفاه و تامین اجتماعی خراسان رضوی هم در این نشست گفت: جمعیت روستاهای استان یک میلیون و ۷۳۰ هزار و ۴۶۷ نفر است که در سه هزارو ۲۸۱ روستا ساکن هستند و تاکنون تعداد کل بیکاران روستایی استان ۲۸ هزار و ۲۷ نفر در هزار و ۵۹۱ روستا ثبت شده است، از این تعداد ۲ هزار نفر در روستاهای استان انواع تسهیلات برای ایجاد اشتغال را دریافت کرده اند.
محمد امین بابایی افزود: همچنین ایجاد کسب و کارهای جدید با همکاری یک شتاب دهنده، آغاز شده است که در حال بررسی شرایط هستند و تاکنون ۱۳ ایده متناسب با روستاها به دست آمده است و این کار در حال پیگیری برای روستاهای دیگر است.
وی ادامه داد: هم اکنون کمیته امداد خراسان رضوی بیشترین ثبت اطلاعات را در سامانه رصد انجام داده است و لازم است تا سایر دستگاه ها نیز در این خصوص با جدیت بیشتری وارد شوند.