بسیاری از مناطق ایران به کار پرورش و تولید ماهی های خوراکی و بعضا تزئینی مشغول هستند، ماهی قزل آلا به دلیل قیمت به صرفه تر و بهتر نسبت به بقیه گونه های ماهی از تولید بیشتری برخوردار است

ماهیهای پرورشی دارای ویژگیها و خواص بسیاری می باشند از جمله این که سریع الرشد بوده و شما می توانید آنها را به وزن مورد نیاز خود برسانید همچنین این ماهیها با ذائقه مردم ما بسیار متناسب می باشند و به عبارتی بازار پسند هستند.

همچنین این ماهیها از اقلام غذایی ارزان قیمت و یا مصنوعی هم تغذیه می کنند و نسبت به تغییرات آب و غیره نیز بسیار مقاوم می باشند.علاوه بر این تغییرات آنها در مقابل بیماری و تور کشی نیز مقاوم اند و زندگی در شرایط فوق متراکم یا متراکم را نیز بلدند و شما می توانید آنها را به شکل انبوه تکثیر نمائید و بسیاری از فواید دیگری وجود دارند که این نوع ماهیها آنها را دارند. برای اینکه این ماهی را بتوانید بسیار سریع و راحت تهیه کنید می توانید به سایت آراد برندینگ مراجعه کرده و به صورت خرید اینترنتی سفارش خود را ثبت کنید و آن را درب منزل تحویل گیرید، همچنین با کمک از مشاوران ما و بهره مندی از راهنماییهای آنها می توانید این ماهی را به صورت عمده سفارش دهید که بسیار مقرون به صرفه تر خواهد بود و در وقت و هزینه ی شما نیز صرفه جویی خواهد شد.

ماهی قزل آلا بزرگ

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که نشان می دهد ماهی قزل آلا یکی از سالم ترین ماهیها جهت خرید می باشد که یکی از آنها این است که میزان آلاینده های طبیعی مانند: جیوه قرمز در این ماهی بسیار پایین تر می باشد.هنگامی که ماهی را در ابعاد بزرگ تهیه می کنید میزان گوشتی که از آن حاصل می گردد بیشتر است در نتیجه تهیه ماهی به این صورت به صرفه تر است.همچنین اگر می خواهید برای مهمانی ماهی درست کنید و آن را در وسط سفره قرار دهید تا همه به آن دسترسی داشته باشند انتخاب ماهی در ابعاد بزرگ به شما پیشنهاد می شود.

اگر از افرادی هستید که  علاقه دارید در مهمانیها همه چیز به یک اندازه و مرتب باشد می توانید از ماهی قزل آلا بزرگ را قطعه قطعه کنید و استفاده کنید که در بشقاب هر یک از مهمانها به صورت جداگانه و تک نفره یک ماهی قرار گیرد.با استفاده از ماهی غذاهای مختلفی را می توان پخت و به شکلهای گوناگونی مانند: ماهی شکم پر، سرخ شده و کبابی می توان آن را میل کرد.طرز تهیه و پخت ماهی قزل آلا به شرح زیر می باشد:در ابتدا شکم ماهی را بریده و محتویات داخل آن را جدا می کنیم، سپس ماهی را به پشت برمی گردانیم و فشاری به آن وارد می کنیم تا استخوانها از گوشت جدا شوند.سپس گوشتی که در انتهای آبشش قرار دارد را از استخوان جدا کرده و به وسیله چاقو سایر استخوانهای ماهی را نیز جدا می کنیم.

ماهی قزل آلا همدان

مدیر سازمان شیلات همدان در مورد مزیت قابل توجه پرورش ماهی قزل آلا همدان برای ورود پروتئینهای ضروری و مفید از گوشت ماهی و اضافه شدن آن به عنوان غذایی سالم در رژیم غذایی افراد و ایجاد اشتغالزایی دراین مورد تاکید نمودند و تقریبا حدود ۱۸۰ استخر در استان همدان به پرورش ماهی قزال آلا اختصاص دارند و مصرف گوشت ماهی قزل آلا می تواند به عنوان یک جایگزین خوب برای گوشتهای مضر قرمز باشد و ماهیهای قزل آلا دارای میزان پروتئین بسیاری می باشند و با مصرف آن میزان چربیهای مصرفی کاهش می یابد در نتیجه برای کاهش وزن و حفظ وزن جهت تناسب اندارم بسیار مفید می باشد.

لازم به ذکر است که ماهی قزل آلا همدان بهترین منبع امگا۳  می باشد و این ماهی دارای پایین ترین میزان آلودگی نسبت به جبوه است و طعم بسیار خوبی دارد و پخت آن بسیار آسان و سریع می باشد و مصرف آن به دلیل دارا بودن مقادیر فراوانی آنتی اکسیدان در کاهش میزان کلسترول منفی خون موثر می باشد و از ابتلا به بیماریهای مربوط به قلب جلوگیری به عمل می آورد و همچنین در بهبود عملکرد مغز و تقویت سیستم مربوط به عصب بدن بسیار تاثیرگذار است و از ایجاد هرگونه التهاب و زخم در بدن شما پیشگیری می کند.

** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.