فلفل قرمز میوه یک درختچه است که با نام کپسیکوم شناخته می شود افراد بیشتر به صورت پودر شده به عنوان چاشنی این فلفل را مورد استفاده قرار می دهند استفاده عمده این نوع فلفل در شهرهای جنوبی کشور می باشد زیرا مردم این شهرها به غذای تند علاقه بیشتری دارند.
طبع این نوع فلفل گرم و خشک می باشد که در طب سنتی مصلح آنرا عسل و روغنهای گیاهی با طبع سرد می دانند پس مصرف فلفل قرمز برای افراد گرم مزاج ممکن است موجب ایجاد گرمی در بدن آنها شود که اگر با مصلح آن مصرف شود از این عامل جلوگیری می کند.
خوردن فلفل اثر بسیار زیادی در کاهش وزن دارد زیرا موجب سوخت و ساز بیشتر بدن می شود در جلوگیری از سرطان سلامت و استحکام لثه و دندانها و کاهش درد و التهابات تاثیر زیادی دارد داشتن ویتامین C بسیار در فلفل دلمه ای به جلوگیری از سرماخوردگی و بهبود سلامت پوست اثر زیادی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر با آراد برندینگ همراه باشید.
باید بدانید که فلفل قرمز برای برخی از افراد همچون کسانی که مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر هستند همچنین افرادی که معده درد و یا بیماری هموروئید دارند و خانمهای شیرده مفید نیست پس در مصرف آن تعادل را رعایت نمایید.
برای تهیه یک ادویه بسیار خوشمزه می توان از فلفل سیاه و قرمز آسیاب شده استفاده نمود برای اینکه فلفلی که آسیاب می کنیم رنگ بیشتر و کیفیت بالاتری داشته باشند باید فلفل کاملا خشک شده باشند که آسیاب کردن آنها را نیز بسیار آسانتر می کند.
فلفل قرمز سبزوار
یکی از علتهای اصلی تندی فلفل قرمز سبزوار وجود کپسایسین است که یک ماده شیمیایی محسوب می شود و در تمام فلفلها از جمله فلفل سیاه یافت می شود و علت گرم بودن طبع فلفل نیز به این مسئله مربوط می باشد.
تحقیقات زیادی بر روی طبع فلفل انجام شده است و از این طریق محققان به این مسئله دست پیدا کردند که با وجود این که فلفل گرم است اما وقتی در غذاهای مختلف از آن استفاده می شود، دمای بدن را کاهش می دهد و از این طریق در خنک شدن تاثیر می گذارد و علاقه مناطق گرم سیری به این محصول به این جهت می باشد.
فلفل قرمز سبزوار که در آب و هوای گرمسیری کاشت می شود میوه های آن به شکل کشیده هستند و پس از اینکه کاملا رسیده می شود به رنگ قرمز در می آیند کافی است یکبار از این چاشنی در غذای خود استفاده نمایید پس از آن شاهد این خواهید بود غذایی که با فلفل قرمز تهیه شده است طعم بسیار عالی و دلنشینتری خواهد داشت.
افراد قبل از مصرف ماده خوراکی باید نسبت به طبه آن اطلاعات کافی داشته باشند تا دچار اختلالات طبع نشوند بسیاری از افراد در ایران، فلفل قرمز ایرانی را خشک می کنند و در مصارف مختلفی از آن استفاده می کنند.
برای خشک کردن فلفل در منزل افراد ابتدا باید فلفلهای رسیده را انتخای کنند و توجه داشته باشند که این فلفلها سوراخ و خرابی نداشته باشد.
بعد از شستشوی فلفلها بیستی ساقه آنها را جدا کنند و با استفاده از چاقو وسط آن را برش دهند و دانه هایی کهوجود دارند را خارج کنند و بهتر است در این مرحله برای جلوگیری از حساسیت از دستکش و عینک استفاده کنند.
فلفل قرمز هندی
پودر فلفل قرمز از جمله ادویه جاتی است که کاربرد فراوانی دارد این چاشنی یکی از پرطرفدارترین ادویه ها می باشد.
پودر فلفل قرمز هندی به علت ماندگاری زیادی که دارد از پر مصرف ترین چاشنی در کشور هند می باشد امروزه نیز به علت کاربرد فراوان این محصول تولید کنندگان بسیاری آن را در بسته های چند گرمی و نیز به صورت کیلویی و عمده عرضه می کنند.
فلفل قرمز هندی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و سطح متابولیسم بدن را افزایش می دهند که در این صورت سطح سلامتی انسان را بالا می برد. افرادی که در معرض آسیبهای مصرف مواد شیمیایی در بدن هستند می توانند با مصرف پودر فلفل قرمز جلوی آسیب به بافت بدن را که حاصل از مواد شیمیایی می باشد را بگیرند.
این محصول سبب استحکام لثه ها و دندانها میشود و همچنین در جذب بهتر آهن کمک می کند لذا افرادی که دچار کم خونی هستند مصرف این چاشنی را در رژیم غذایی خود قرار دهند. فلفل قرمز سرشار از ویتامینهای زیادی می باشد که سطح ایمنی بدن را بالا می برد فلفل قرمز هندی طبع گرمی دارد لذا خاصیت ضد اکسیدی و ضد باکتری نیز دارد.
** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.