به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری، لطف اله فروزنده با اعلام این مطلب در جلسه شورای مدیران حوزه معاونت مالی با اشاره به تلاش های بی وقفه مدیریت شهری در بحث مسکن افزود: امیدوارم با بهره مندی از ظرفیت عمرانی پروژه ها بتوانیم گام های مثبتی بیش از پیش در این خصوص برداریم.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد درآمدهای پایدار عنوان کرد: استفاده از ظرفیتها و مدیریت درست منابع مالی شهر، مسیر توسعه را شتاب میبخشد.
فروزنده با اشاره به مدیریت هزینه در خزانه اظهار داشت: استفاده از ظرفیت بانک شهر و سایر بانک ها، شناسایی منابع درآمدی، بهینهسازی هزینهها و جلوگیری از اسراف و... به عنوان مهم ترین برنامه ها و اولویت ها در دستور کار معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران قرار دارد.
معاون شهردار تهران ادامه داد: در چارچوب بررسی ها بایستی مسائل اولویت دار تر، مطرح شده و در همه موارد به توسعه پایدار شهر به عنوان محور اصلی تمام پیشنهادات نگریسته شود.
سهم شهروندان در کمک به شهرداری
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، در ادامه به سهم مهم شهروندان در کمک به شهرداری برای کسب درآمدهای پایدار اشاره و عنوان کرد: همراهی و مشارکت مردم یکی از ارکان درآمدهای پایدار در کلانشهر تهران است.
فروزنده خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت و توانمندسازی کارکنان، قانونمداری، تعامل و همکاری میان مجموعه شهرداری از ضروریات فعالیت در حوزه مدیریت شهری است.
استمرار خرید از بورس کالا
وی در ادامه با اشاره به استمرار خرید از بورس کالا گفت: مسیر خرید از بورس کالا به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و علاوه بر شفافیت، سلامت و صرفهجویی، باعث حذف واسطهها خواهد شد و در نتیجه موجب کاهش چشمگیر هزینه تمام شده پروژه ها است و این اقدام بهترین اتفاق برای شهر و شهرداری تهران خواهد بود تا بتواند با منابع خود، حداکثر بهرهوری و پیشرفت برنامه ها را محقق سازد.
وی با اشاره به گام بلند مدیریت شهری برای درآمد زایی از پسماند به معنای واقعی اظهار داشت: در حوزه اقتصادی اگر به درستی از پسماند استفاده و زمینه بازیافت و تبدیل آن به مواد آلی فراهم شود، می توان درآمد پایدار و بسیار خوبی به دست آورد.
اهمیت صرفه جویی در مدیریت هزینه های سازمان ها و شرکت ها
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه با تاکید بر اهمیت صرفه جویی در مدیریت هزینه های سازمان ها و شرکت ها افزود: یکی دیگر از اولویت های این معاونت، رعایت اصل صرفه جویی بوده که به عنوان یک رفتار فرهنگی می تواند با همراهی معاونان مالی و اقتصاد شهری مناطق،سازمان ها و شرکت ها، در بین سایر همکاران مجموعه های مختلف تسری پیدا کند و البته این مهم همواره مورد تاکید شهردار تهران نیز بوده است.
گفتنی است این نشست به منظور ارائه مهم ترین رویکردها و اولویت های معاونت مالی و اقتصاد شهری برگزار شد، همچنین مدیر کل خزانه داری، مدیرکل تشخیص و وصول درآمد، مدیر کل پشتیبانی، مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی و مدیر عامل سازمان املاک و مستغلات به ارائه گزارش، نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
۱۲:۵