ایلام - ایرنا - مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: استفاده از ماده جوهر قند (بلانکیت) در واحدهای نانوایی ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد می شود.

هوشنگ نادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واحدهای نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند (بلانکیت) و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند.

وی تاکید کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام در خصوص غنی سازی آرد واحدهای نانوایی هم توضیح داد: در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحدهای نانوایی اسیدفولیک (آهن) اضافه می شود.

نادری در مورد کاهش سبوس گیری گندم یادآور شد: میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر داند.

به گزارش ایرنا، از ۶ کارخانه تولید آرد استان در حال حاضر پنج واحد فعال است.

استان ایلام دارای حدود ۷۰۰ واحد نانوایی دارای مجوز است.