همدان-ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان ارتقای کیفی فعالیت‌های تربیتی، آموزشی، پژوهشی و مهارت آموزی در مدارس را از رویکردهای مهم در آموزش و پرورش دانست و گفت: در کنار بیانیه گام دوم انقلاب اجرای سند تحول بنیادین بسیار کارگشا است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از آموزش و پرورش همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی در نشست صمیمی و هم اندیشی ائمه جمعه با مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان تربیت را زیر بنای هر جامعه دانست و اظهار داشت: همه متولیان فرهنگی با همکاری و هماهنگی و استفاده از تمامی ظرفیت ها باید برای عملکرد مطلوب دستگاه تعلیم و تربیت تلاش کنند تا آموزش جامع تر و بهتری برای نسل آینده رقم بخورد.

وی با توصیه به اینکه کمیته های مشترک ائمه جمعه و مسئولان آموزش و پرورش در هر شهرستان و منطقه به صورت منظم برگزار شود از ائمه جمعه سراسر استان خواست هر طرح و برنامه تحولی که راجع به مسائل آموزش و پرورش دارند ارائه دهند تا در برنامه تحولی آموزش و پرورش استان گنجانده و مورد استفاده قرار گیرد.

آیت الله شعبانی موثقی خاطر نشان کرد: تشکیل منظم کمیته های مشترک و اتاق فکر ائمه جمعه و مسئولان آموزش و پرورش در هر شهرستان و منطقه، ایجاد نمایشگاه دائمی دفاع مقدس و استفاده دانش آموزان از اردوگاه های خاص تربیتی و هیجانی در آموزش و پرورش را بخشی از اقدامات مورد انتظار در آموزش و پرورش برشمرد. 

وی افزود: مسائل آموزش و پرورش از دغدغه‌های ائمه جمعه استان است که به طور قطع با تلاش های دلسوزانه فرهنگیان و معلمان، امید می‌رود شاهد رشد و بالندگی بیش از پیش آموزش و پرورش برای تربیت نسل‌های آینده باشیم.

دغدغه‌ ائمه جمعه نسبت به مسائل آموزش و پرورش قابل تحسین است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت بدون همکاری و مشارکت مردم و دستگاه‌ های مختلف به ویژه حوزه علمیه و ائمه جمعه میسر نیست، اظهار داشت: همه باید برای ساختن فردای بهتر نسل‌های آینده، آموزش و پرورش را یاری کنیم.

محمود نقوی، توجه به بنیان خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در هر جامعه‌ای خانواده می‌تواند نقطه پیشرفت یا سقوط باشد که ظهور و بروز آسیب‌های اجتماعی مختلف و رفتارهای پرخطر می‌طلبد که به کانون خانواده نگاه و توجه بیشتری شود.

وی شناخت دردها و مشکلات آموزش و پرورش در هر شهرستان و منطقه را راهگشا دانست و افزود: با تشکیل جلسات هم اندیشی در همه شهرستان‌ها و مناطق از همه دلسوزان و صاحب نظران عرصه تعلیم و تربیت، مسائل آموزش و پرورش مورد توجه بیشتری قرار خواهد گرفت که به طور قطع ائمه جمعه می‌توانند در این زمینه بسیار تأثیرگذار باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان رسالت آموزش و پرورش را تربیت انسان برشمرد و ادامه داد: تربیت نسلی خلاق، پرسشگر و امیدوار به آینده در تراز نظام جمهوری اسلامی بر عهده آموزش و پرورش است که بدون مشارکت مردم و خانواده‌ها تحقق آن امکان پذیر نیست.

نقوی افزود: ائمه جمعه با روشنگری مباحث روز جامعه و ترویج فرهنگ زیبای دینی و اخلاقی نقش مهم و تأثیر گذاری در روند حرکت پیشرفت نظام اسلامی دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته در مورد پروژه مهر و بازگشایی مدارس به اعضای حاضر در جلسه ارائه داد و ائمه جمعه استان دغدغه‌ها و مشکلات آموزش و پرورش در شهرستان‌ها و مناطق را مطرح کرده و پیشنهادات خود را جهت ارتقای مسائل آموزشی و فرهنگی به مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان ارائه دادند. 

۳۲۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی امسال وارد مدارس استان همدان شدند.