صادق جلالی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ساخت عرشه اسکله در مراحل پایانی است و منتظر نصب ضربهگیر هستیم تا شناورهای تجاری توانایی پهلوگیری داشته باشند.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی این اسکله بهمن امسال بهره برداری خواهد شد و در صورت نصب ضربهگیرها امکان بهرهبرداری زودتر از این اسکله فراهم خواهد شد.
جلالی گفت: عملیات اجرایی احداث اسکله هزار تنی بندر اروند کنار شامل احداث اسکله به طول حدود ۱۲۰ متر و عرض حدود ۲۵ متر و پل دسترسی آبه طول حدود ۱۱۰ متر و عرض ۱۱ متر است.
وی ادامه داد: برای پهلوگیری شناورهای با تناژ بالا لایروبی اطراف اسکله تجاری نیز در دستور کار قرار گرفته است و توسعه فضای نگهداری کالا از طریق احداث سه باب انبار سرپوشیده در حال اجرا است.
بخشدار اروندکنار با تاکید بر تامین معیشت و توجه به اشتغال در نوارمرزی با استفاده از ظرفیتهای صادرات و واردات کالا در بنادر ساحلی خوزستان افزود:دولت در تلاش است بیش از پیش از ظرفیت موجود در بنادر برای ارتقای شاخصهای اقتصادی مناطق ساحلی و مرزی استفاده کند.
وی گفت: بندرتجاری اروندکنار نزدیک ترین بندر به شهر فاو عراق و کشور کویت در دهانه اروندرود قرار دارد و بهره برداری از این اسکله علاوه بر ایجاد ظرفیت سرمایهگذاری نقش مهمی در اشتغال و ماندگاری اهالی در منطقه خواهد داشت.
بزرگترین بندر صیادی ایران در اروندکنار قرار دارد که در سال ۱۳۸۷ به بهره برداری رسید. بیش از ۱۶۰ فروند موتور لنج و افزون بر ۳۳۰ قایق موتوری صیادی در اروندکنار فعالیت دارند.
اروندکنار در ۴۵ کیلومتری جنوب آبادان و در کرانه شرقی اروندرود واقع شده و ۵۰۰ متر با شهر بندری فاو عراق فاصله دارد.
حدود ۱۵ هزار نفر در شهر بندری اروندکنار زندگی میکنند و معیشت بیشتر اهالی منطقه ازطریق صید و صیادی تامین میشود.