به گزارش روز چهارشنبه ایرنا عطا حسن پور در یک گفتگوی خبری افزود: همچنین ۹ مرکز اقامتگاه بومگردی در استان فعال است که مجوز ۹ مرکز دیگر با هدف توسعه مراکز اقامتی در جاذبههای گردشگری استان صادر شده و در حال ساخت هستند.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه تعداد هتل های موجود کافی نیست، درصدد توسعه و تکمیل زیرساخت های اقامتی و رفع موانع و مشکلات سرمایهگذاران بخش خصوصی در این حوزه هستیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان تشریح کرد: بخش خصوصی وارد حوزه گردشگری استان شده و در سال های اخیر چند سرمایهگذار خوب مانند کشتوصنعت، گردشگری کشاورزی را در پیش گرفتند که در غرب کشور چنین ظرفیتی کمنظیر است.
وی با اشاره به افزایش تورهای پروازی استان با برقراری پروازهای شرکت ماهان اضافه کرد: لرستان با وجود ۶۹ آبشار طبیعی دائمی و فصلی در کشور رکورددار است و از طرفی به عنوان سومین حوزه پر آب کشور، توسعه گردشگری آب و ورود سرمایهگذار خصوصی در این حوزه ضروری است تا از این هدیه الهی بیشترین استفاده را ببریم.
حسن پور در خصوص افزایش اعتبار مرمت بناها و اماکن تاریخی استان بیان داشت: تلاش می کنیم با جذب به موقع اعتبارت در سال جاری نسبت به مرمت بناها و اماکن اولویت دار استان اقدام شود.
هم اکنون ۱۰۲ هتل، مرکز اقامتی و بومگردی با ظرفیت یکهزار و ۸۵۰ تخت خواب در این استان فعال است، ۵۸ مجتمع بین راهی و سفره خانه سنتی با ظرفیت ۳۶ اتاق و ۱۴۷ تخت در استان فعالیت می کنند.
بیش از ۸۰ جاذبه طبیعی گردشگری در لرستان وجود دارد.