شیراز - ایرنا- شیراز-ایرنا-ائمه جمعه اهل سنت استان فارس در خطبه‌های نمازجمعه امروز به نقش مهم نیروی انتظامی در امنیت و وحدت کشور اشاره کردند و همکاری با نیروی انتظامی برای حفظ اتحاد و یکپارچگی در کشور را خواستار شدند.

شیخ مصطفی نوری امام جمعه اهل سنت گله‌دار در خطبه‌های نمازجمعه ضمن تشکر از نیروی انتظامی اظهار کرد: مقام نیروی انتظامی را گرامی می‌داریم و از حضور ارزشمندشان که برای ایجاد امنیت و آسایش جامعه تلاش می‌کنند تشکر و قدردانی می‌کنیم؛ باید به همه کسانی که برای ایجاد وحدت و امنیت در میان مردم تلاش می‌کنند کمک کنیم.

امام جمعه اهل سنت گله‌دار ادامه داد: باید مردم مسلمان ایران نسبت به حوادثی که اخیرا در کشور روی داده و باعث ناامنی شده هوشیار باشند. البته به دنبال بیانات مقام معظم رهبری در حال حاضر آتش فتنه و آشوب خاموش شده است.

نوری گفت: البته غرب هر لحظه به دنبال دسیسه‌ای برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی و ایجاد ناآرامی و ناامنی در کشور است اما با هوشیاری و درایت جوانان و مسئولان کشور نمی‌تواند این اتحاد و وحدت و یکپارچگی در کشور را فرو بریزد.

او اضافه کرد: ما با در کنار یکدیگر قرار گرفتن می‌توانیم آسایش و امنیت را به جامعه و کشورمان بازگردانیم؛ باید دست به دست همدیگر دهیم و یکدیگر را یاری کنیم تا کشورمان مورد گزند و سؤاستفاده دشمنان قرار نگیرد.

وی ضمن گرامیداشت ولادت رسول‌الله(ص) افزود: خدا پیامبر (ص) را به عنوان رحمتی برای جهانیان فرستاده است و جهان در پرتو این ولادت بزرگ‌ در شادی و سرور است.

امام جمعه اهل سنت گله‌دار با اعتقاد به اینکه پیامبر (ص) بشارت دهنده بشریت است، گفت: خداوند متعال دستور داده که برای پیغمبر خدا شادی کنید، به او احترام بگذارید و او را یاری دهید؛ دین و شریعتش را بزرگ بشمارید.

وی با تاکید بر اینکه انسان مسلمان باید همیشه بر پیغمبر خدا درود بفرستد و با گفتن صلوات روحش را آرام‌ کند، اضافه کرد: خداوند دستور داده که مسلمان باید به پیامبر (ص) ایمان بیاورد، او را یاری دهد و دین و آئینش را برجسته کند.

امام جمعه اهل سنت گله‌دار با بیان اینکه ما می‌توانیم از صلوات و درود فرستادن بر رسول خدا، مقام و منزلت به دست آوریم، گفت: کسانی که در مدرسه پیامبر (ص) تربیت شده‌ و از آموزه‌های دینی او بهره بردند همیشه در حال عبادت، سجده و اطاعت و فرمانبرداری از رسول خدا هستند تا هر جوان مسلمان هم عاقل و هم مسیولیت‌پذیر شود و خود را در صراط مستقیم قرار دهد تا بتواند مسیر زندگی خود را مشخص کند و بازیچه دست بیگانگان نشود.

نوری با اشاره به اینکه چهره مسلمان باید مشخص باشد، بیان کرد: مسلمانان به گونه ای زندگی می‌کردند که یک مسلمان را به ظاهرش می‌شناختند، مسلمانان پربار و همیشه در حال تفحص بودند، بی‌هویت، تهی و بی‌کسب و کار نبودند و یک جهانگرد که برای پژوهش و جهانگردی به کشور اسلام می‌آمد مسلمانان را به نجابت، درستی و ایمان معرفی می‌کرد.

وی به آداب و رسوم مسلمانان اشاره کرد و گفت: جوانان مسلمان هم بایستی پرکار، پر نشاط و مسئولیت‌پذیر باشند و همواره در حال، رشد تکامل و حرکت باشند؛ انسان باید تسلیم اراده پروردگار و همچنین تسلیم اراده دین خدا باشد. ما باید تلاش کنیم تا آیین شریعت خدا و احکام دین ظاهر و آشکار بگردد.

نوری اظهار کرد: مردان و زنان در کشور اسلامی باید مطیع اوامر خدا باشند و حمایت کنند از کسانی که مطیع اوامر خدا و امر به معروف و نهی از منکر هستند.

*ایجاد امنیت مهمترین بهره اجتماع از نیروی انتظامی است*

شیخ محمد عارف ابونجمی خطیب جمعه خنج در خطبه‌های نمازجمعه ضمن بزرگداشت هفته نیروی انتظامی اظهار کرد: جا دارد ۱۳ تا ۱۹ مهرماه که به عنوان هفته فراجا در تقویم رسمی کشور نامگذاری شده  را گرامی بداریم و این هفته را به تک‌تک فرزندان خدوم این مملکت که مسئول امنیت کشور هستند تبریک می‌گوییم.

خطیب جمعه خنج ادامه داد: هفته‌ای که سزاست در آن از خدمات ارزنده نیروی انتظامی یاد کرد. قطعا ایجاد امنیت در هر جامعه از مهمترین بهره‌هایی است که اجتماع با تلاش نیروی انتظامی از آن برخوردار می‌شود.

ابونجمی با بیان اینکه نیروی انتظامی همواره حامی مردم بوده و خواهند بود، گفت: امنیت برای مردم از همه‌چیز مهمتر است؛ خوشبختانه در شهرستان خنج اقدامات قابل توجه نیروی انتظامی را به خوبی لمس می‌کنیم؛ امنیتی که مردم این شهرستان در همه زمینه‌ها دارند را از برکت وجود این فرزندان خدوم سرزمین می‌دانیم و برای ما داشتن امنیت حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه ماه ربیع الاول، ماه میلاد پیامبر مهربانی است، گفت: پیامبری که با وارستگی در اخلاق، خداوند او را بر قله‌هایی از منش ستوده معرفی کرد. پیامبری که نه تنها مهر و محبت خصلت اوست بلکه با تمسک به مکتب و مرام وحیانی قرار است دنیا را مهرافشانی کند.

خطیب جمعه خنج اضافه کرد: کسانی که خود را امت محمد(ص) می‌دانند باید شبیه کسی باشند که سرور و مقتدای آنان است؛ یعنی همه باید به پیامبر(ص) شباهت پیدا کنند و متصف به اخلاق او شوند.