به گزارش ایرنا، سیدرضا فاطمیامین عصر شنبه در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی در ناحیه صنعتی دهنه کلاله در شرق استان گلستان افزود: براساس این مشکل، بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت کارخانجات پر نمیشود و طرحی در قالب عبور موقت از این مشکل داریم که از جمله حل این راهکار به شمار میرود و امید داریم بتوانیم از کشوری مثل قزاقستان گندم وارد و تبدیل به آرد کنیم و آن را به دیگر کشورها که به آرد نیاز دارند مثل افغانستان صادر کنیم.
وی ادامه داد: با وزارت جهاد کشاورزی هماهنگی خواهد شد تا بتوانیم گندم را وارد و تبدیل به آرد و فرآوری کنیم.
فاطمی امین بیان کرد: در برخی شهرستانها هم صنعت بیش از ظرفیت آن منطقه ایجاد شده و در خیلی از شهرها نیز به اندازی کافی سرمایهگذاری صورت نگرفته و سال گذشته طرح توازن سرمایهگذاری را آغاز کردیم که به آمایش سرزمینی توجه شده تا مسئله گلوگایی نداشته باشیم و بنا داریم تا یک ماه آینده هم وارد مدار شود.
استاندار گلستان نیز گفت: پس از بازدید وزیر صمت از شهرکها و نواحی صنعتی استان گلستان، نشست با فعالان اقتصادی و نشست با نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان در دفتر وی برگزار و رهاورد خوبی برای منطقه خواهد داشت.
علی محمد زنگانه افزود: وزیر جهاد کشاورزی دستور دادند که سامانه آرد نوع دو را باز کنند و بخش قابل توجه مشکل کارخانجات استان برای تبدیل گندم به آراد رفع میشود.
نماینده مردم مینودشت، کلاله، مراوه تپه و گالیکش در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با وجود ظرفیتهای منطقه، صنایع مرتبط با آن توسعه نیافته که انتظار داریم همگام ظرفیت سرمایهگذاری برای جذب سرمایهگذاران فراهم شود.
همچنین فرماندار کلاله با قدردانی از نگاه آمایش و عدالتمحور استاندار گلستان برای شتاب در توسعه اقتصادی استان گفت: اقتصاد کلاله برپایه کشاورزی است به طوری که ظرفیت تولید گندم این شهرستان رتبه ۱۲ است اما نرخ بیکاری بالا، زیبنده مردمان آن نیست.
فرهاد شیبک افزود: از وزیر صنعت، معدن و تجارت انتظار داریم که واحدهای تولید در ناحیه صنعتی دهنه شهرستان کلاله را مورد حمایت قرار دهد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت از ۲ کارخانه در حوره صنایع تبدیلی بازدید و از نزدیک مسائل و مشکلات مورد بررسی قرار داد.