امیرحسین کُمیلی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: اطلاعرسانی لازم در مورد لزوم ثبت اطلاعات واحدهای صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری در سامانه جامع تجارت بر اساس تأکید وزارتخانه از اردیبهشتماه امسال به کلیه شهرستانها انجام شده است.
وی ادامه داد: واحدهای صنعتی باید نسبت به ورود به سامانه جامع تجارت و ثبتنام واحد، تعیین کد نقش و شناسه کالا و قیمتگذاری، درج قیمت و اظهار تولید اقدام کنند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان بابیان اینکه درصورتیکه واحدهای صنعتی این مراحل را طی نکنند برای ادامه ارائه خدمات به آنها با مشکل مواجه خواهند شد اظهار داشت: با توجه به حساسیت این موضوع، ارائه کلیه خدمات توسط اداره کل صمت استان به واحدهای صنعتی منوط به ثبتنام واحدها در این سامانه است.
وی بابیان اینکه سامانه جامع تجارت در مرحله نهایی قرار دارد خاطرنشان کرد: واحدهای صنعتی که پیشازاین آمار تولید خود را در سامانه بهین یاب ثبت میکردند باید از ابتدای سال جاری نسبت به ثبت آمار تولید در سامانه جامع تجارت اقدام کنند.
کُمیلی بیان کرد: ثبتنام ۲ رسته واحدهای صنعتی درزمینهٔ صنایع شیمیایی و سلولوزی و واحدهای فلزی که مواد اولیه موردنیاز خود را از بورس دریافت میکنند در این سامانه از اهمیت ویژهای برخوردار است و درصورتیکه آمار تولید خود از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون را در این سامانه ثبت نکنند سهمیه مواد آنها از ابتدای آبان ماه قطع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه پس از این مهلت اعمال محدودیتها توسط وزارتخانه انجام خواهد شد، گفت: اطلاعرسانی درزمینهٔ لزوم درج آمار تولید از ابتدای سال تاکنون شروعشده است و نامهای بهکل شهرستانها ارسالشده و اتمامحجت با واحدهای صنعتی در استان انجامشده و درصورتیکه سهمیه آنها قطع شد حق هیچگونه اعتراضی را نخواهند داشت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان افزود: شهرستانها با توجه به شناخت جامعتر از واحدهای صنعتی باید در این زمینه توجه ویژهای داشته باشند و به واحدها گوشزد کنند که درصورتیکه در این زمینه اقدام نکنند تخصیص سهمیه آنها با مشکل مواجه خواهد شد.
استان اصفهان دارای بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ است.