به گزارش ایرنا، مرجان میرزایی قاضی روز یکشنبه اظهار داشت: رسالت سازمان ورزش، توسعه ورزش شهروندی در میان اقشار مختلف است و معلولان و جانبازان شهر تهران نیز از جمله گروههای هدف هستند که باید متناسب با شرایط جسمی این قشر مورد توجه قرار بگیرند.
معاون ورزش بانوان سازمان ورزش شهرداری تهران به رشتههای یاد شده اشاره کرد و افزود: برگزاری رقابتهای تیراندازی باسلاح، شطرنج، بهکاپ، ویلچررانی، گلبال، دارت، ایردارت، تنیس روی میز، لیگ داژبال دختران کار، رقابتهای ورزشی کوتاه قامتان بلند همت، رقابتهای ورزشی ناشنوایان، مینی پارالمپیاد (با حضور دانش آموزان مدرسه استثنایی کوشا)، بوچیا، شنا و رقابتهای ورزشی فرشتگان زمینی(ویژه سندورم داون و اوتیسم)، در دستور کار قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: این مسابقات از ۱۸ مهرماه جاری و همزمان با آغاز هفته پارالمپیک در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران استارت میخورد و تا ۱۲ آذر ماه سال جاری؛ همزمان با روز جهانی معلولین به پایان خواهد رسید.
به گفته وی، معلولان جسمی و حرکتی، معلولان هوش میانه(ذهنی)، کم بینایان و نابینایان، کم شنوایان وناشنوایان، اوتیسم، سندورم داون، کوتاه قامتان، کودکان کار و بهزیستی میتوانند در این المپیاد با یکدیگر به رقابت بپردازند.
معاون ورزش بانوان سازمان ورزش شهرداری تهران ادامه داد: این رقابتها به میزبانی مناطق ۲، ۴، ۶، ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۵، ۱۶ و ۲۰ برگزار میشود و علاوه بر آن، در مناطق ۲۲ گانه نیز تقدیر و تجلیل از بانوان ورزشکار و قهرمان معلول، برپایی کارگاههای آموزشی به صلاحدید مدیران ورزش بانوان و رقابتهای ورزشی درون منطقه ای؛ با توجه به ظرفیتهای هر منطقه اجرا میشود.
میرازیی قاضی به لزوم فرهنگسازی در راستای توسعه ورزش شهروندی و بهرهمندی از تبعات نیکوی اجتماعی و اقتصادی مترتب افزود: بدون تردید، ورزش یکی از مهمترین ابزارهای دستیابی به توسعه پایدار، ایجاد وفاق ملی و تحکیم پیوندهای اجتماعی و هویت ملی و محلهای است. در این میان، بانوان به عنوان محورهای خانواده، نقش موثری در نهادینه کردن ورزش در این نهاد کوچک اما مهم اجتماعی دارند لذا میتوان از این قشر به عنوان سفیران فرهنگی یاد کرد و با استفاده از چنین ظرفیتی، نشاط، سلامت و شادابی را به خانوادههای ایرانی هدیه داد.