کنسرو تن ماهی یک غذای محبوب و پرخاصیت می باشد که مراحل آماده سازی و سرو آن بسیار سریع بوده و سرشار از املاح و مواد معدنی غنی می باشد.

یکی از بهترین و پرفروش ترین مواد غذایی آماده کنسرو تن ماهی می باشد، این محصول اقسام گوناگونی دارد و با طعمهای مختلف موجود است، به عنوان مثال از کنسرو ماهی تایلندی نام می بریم که با استفاده از سس تند تایلندی مزه دار شده است و طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد.

به طور کلی یکی از بهترین روشهای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی، کنسرو کردن آنها می باشد، امروزه انواع خوراکهای گوشتی، سبزیجاتی، حبوباتی و حتی خورشهای سنتی ایرانی به صورت کنسروی تولید و عرضه می شوند اما بدون هیچ گونه تردیدی می توان گفت که در میان انواع مختلف کنسرو، تن ماهی جایگاه ویژه ای دارد، چرا که برخلاف سایر محصولات مشابه، کنسرو تن ماهی بسیار لذیذ است و طعم متفاوتی و قیمت مناسبی نسبت به ماهی طبخ شده به روش خانگی دارد.

با گذشت زمان تولید کنسرو ماهی نیز دستخوش تغییرات زیادی شده است به نحوی که امروزه این محصول خوراکی با تنوع بالایی موجود است و هر کس با هر ذائقه ای می تواند آن را مصرف کند. در ادامه مطلب با آراد برندینگ همراه باشید.

همان طور که گفتیم، کنسرو تن ماهی تایلندی از محبوب ترین محصولات حوزه خود می باشد و برای خوشمزه شدن آن از سس تایلندی استفاده شده است، این سس طعم نسبتاً تندی دارد و ترکیب شدن آن با گوشت ماهی، تن ماهی را فوق العاده لذیذ و دلچسب می کند.

لازم به ذکر است که سس تند تایلندی به کار رفته در کنسرو تن ماهی از مواد مختلفی تشکیل شده که سس سویا، فلفل قرمز، پودر سیر، نمک و سرکه اصلی ترین آنها می باشند، این سس علاوه بر بهبود طعم تن ماهی، باعث اعتدال طبع سرد گوشت ماهی می شود، بنابراین افرادی که نسبت به مصرف ماهی حساسیت دارند، می توانند از تن ماهی تایلندی استفاده کنند.

تن ماهی تایلندی

در قسمت نخست مقاله تا حدودی به معرفی تن ماهی تایلندی پرداختیم و گفتیم که این غذای کنسروی به شیوه خاصی طعم دار شده و فوق العاده خوشمزه است به نحوی که هر کس یک بار طعم تن ماهی تایلندی را بچشد باز هم تمایل دارد که آن را امتحان کند.

همانند سایر محصولات کنسروی، تن ماهی تایلندی را می توان همراه با نان یا برنج در وعده های ناهار و شام مصرف کرد، همچنین کنسرو تن ماهی تایلندی میان وعده ای سالم و مقوی به شمار می رود و به خصوص برای صرف یک عصرانه رژیمی مناسب است.

همان طور که گفتیم، کنسرو تن ماهی تایلندی با استفاده از روغن گیاهی مرغوب و سس تند تایلندی تهیه می شود، بنابراین ارزش غذایی بالایی دارد و در صورت جدا ساختن روغن آن می توان گوشت باقیمانده را به عنوان یک غذای رژیمی استفاده کرد.

لازم به ذکر است که تن ماهی تایلندی را می توان برای تهیه غذاهای مختلف به کار برد، به عنوان مثال به انواع سالاد تن ماهی و خوراک سیب زمینی با ماهی اشاره می کنیم، همچنین ازکنسرو ماهی تایلندی برای درست کردن انواع پلوی مخلوط، ماکارونی و غیره استفاده می شود.

به طور کلی بسیاری از مردم برای تهیه غذاهایی مثل استانبولی پلو و ماکارونی از تن ماهی به جای گوشت استفاده می کنند، زیرا نسبت به گوشت قرمز مغذی تر است اما تن ماهی تایلندی نقش طعم دهنده غذا را نیز ایفا می کند.

قیمت کنسرو تن ماهی در بازار

پیش از این اشاره کردیم که تن ماهی به یک نوع ماهی تعلق نداشته و بلکه شامل گروهی از ماهیان تن می شود لذا قیمت کنسرو تن ماهی در بازار نیز با توجه به نوع ماهی استفاده شده، حجم، کیفیت، بسته بندی، مرکز عرضه کننده و عوامل ایجاد کننده نوساناتی که همیشه در بازار مواد غذایی دخیل است متغیر بوده و ممکن است به صورت روزانه شاهد قیمتهای متفاوتی از این خوراکی مفید و آماده باشیم.

اما برخی از ویژگیهای مثبت کنسرو تن ماهی من جمله طعم لذیذ و فوق العاده، قیمت کنسرو تن ماهی مقرون به صرفه، راحتی در مصرف، آماده بودن غذا و همچنین امکان استفاده در محیطهای مختلفی که شرایط آشپزی به راحتی مهیا نیست سبب شده است که استفاده از کنسرو تن ماهی بتواند ضمن مهیا کردن یک غذای سریع، راحت و لذیذ بدن را از فواید بیشمار ماهیان تن من جمله: گروه چربیهای امگا ۳، ۶، پروتئینها، ویتامینهای مختلف، اسید آمینه های مفید و ضروری جهت رشد و نمو استخوانها و ماهیچه ها، مواد مغذی تقویت کننده حافظه، املاح پیشگیری کننده از پیری پوست و بسیاری از عوامل دیگر بهره مند کند.

** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.