به گزارش ایرنا از تارنمای خبری تورنتو استار، نیل هترینگتون مدیرعامل بانک غذا و نان روزانه کانادا - یکی از بزرگترین بانکهای مواد غذایی کانادا – یکشنبه افزود، ۲۲ درصد از کاناداییها در حال برنامه ریزی برای تغییر فرهنگ غذایی خود هستند.
وی تصریح کرد، قبل از همهگیری کرونا، برنامه روزانه این بانک - که غذا را برای نزدیک به ۲۰۰ گروه در تورنتو توزیع میکند - ماهانه به ۶۰ هزار مشتری خدمات ارائه میکرد. این تعداد حتی قبل از افزایش تورم که شاهد افزایش سرسامآور قیمت مواد غذایی بود، در طول همهگیری به ۱۲۰ هزار نفر رسید. اما اکنون ۱۸۲ هزار کانادایی هر ماه از خدمات آنها بهرهمند میشوند.
وی اظهار داشت: « تعداد افرادی که از بانکهای غذا استفاده میکنند روز به روز بیشتر میشوند. برغم اینکه اغلب این افراد شاغل هستند، هزینه اجاره بها، تربیت فرزندان و سایر هزینهها موجب شده است که در تهیه اقلام اولیه زندگی مانند غذا دچار مشکل شوند.»
هترینگتون ماه گذشته گفت که حدود ۸ هزارو ۸۰۰ خانواده کانادایی جدید برای اولین بار برای استفاده از بانکهای غذا ثبت نام کردند.
وی پیشبینی کرد تا ماه مارس سال آینده میلادی ۲۲۵هزار نیازمند به کمکهای بانک غذای کانادا افزوده شود.