سنندج- ایرنا- استاندار کردستان گفت: گروهک های معاند و اذناب آنان که با کشته‌سازی از جوانان در کردستان به دنبال شعله ور کردن آتش آشوب هستند، از اغتشاش خیابانی به طراحی مسلحانه رسیده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا یکشنبه شب در دیدار صمیمانه با روحانیون اهل سنت و شیعه استان کردستان در سنندج اظهار داشت: مردم کردستان به دنبال براندازی نیستند و هرکس این ادعا را داشته باشد کاملا ناآگاه است.

وی با اشاره به جنایات گروهک ها در وقایع اخیر گفت: در حالی که نیروهای مسلح نظامی و انتظامی و بسیج بدون هیچ سلاحی در برابر جوانانی که تحت تاثیر القائات رسانه ای دشمن به خیابان آمده اند خویشتنداری می کنند تا جوانان آسیب نبینند، دشمنان جوان ۳۰ ساله سنندجی را با شلیک به سر به بدترین شکل می کشند تا به هدف خود که دامن زدن به آشوب است برسند.

کردستان مظهر وحدت شیعه و سنی

استاندار کردستان اضافه کرد: نعمت انقلاب و وحدت بین اقوام و مذاهب اسلامی که از برکات انقلاب و نگاه بلند و فکر مترقی امام(ره) و رهبری است جای شکرگذاری دارد؛ شکرانه این نعمت بزرگ این است که به هر نحوی از این وحدت حفاظت کنیم و در برابر کسانی که دنبال تفرقه هستند بایستیم و تکلیف خود را بشناسیم و ادا کنیم.

وی تاکید کرد: امروز کردستان مظهر وحدت و برادری است و تمرکز دشمنان بر روی این مساله نشان می دهند که به شدت از انسجام ترک و کرد و شیعه و سنی هراس دارند.

استاندار کردستان ادامه داد به همین دلیل است که دشمن از هر بهانه ای برای ایجاد حاشیه سواستفاده می کند چون همدلی مردم کردستان برای آنها خوشایند نیست و می خواهند کردستان مظهر تفرقه باشد.

به گفته زارعی کوشا، شناخت دوره، زمان و تحلیل درست شرایط و تبیین آن برای مردم تکلیف بزرگی است که جامعه معزز روحانیت بر عهده دارند.

وی با تاکید بر اینکه جهاد تبیین مدنظر رهبرمعظم انقلاب به معنای توجیه ضعف مدیران و سرپوش گذاشتن بر نقص ها و نارسایی ها نیست، ادامه داد: جهاد تبیین یعنی تفکیک بین اصل و اساس انقلاب با عوارضی است که ممکن است بخاطر وجود افراد عارض شده باشد.

استاندار کردستان ادامه داد: اگر به درستی تبیین نکنیم دشمن هدف خود را در فکر و ذهن جوان و نوجوان القا و نهادینه می کند و سکوت در جایی که باید تبیین و موضع گیری کرد و در میدان بود به نوعی ترک فعل و ناشکری است و نباید نسبت به نعمت های بزرگ الهی ناشکر بود.

افزایش اقبال سرمایه گذاری در کردستان  

زارعی کوشا با بیان اینکه پیشرفت، توسعه و ایجاد رفاه در بستر امنیت شکل می گیرد و دشمن هم متوجه است کجا ضربه بزند تا با وقفه در توسعه به هدف خود برسد، افزود: در وقایع اخیر وقتی که باید برای چرخش موتور توسعه کردستان باشد صرف حواشی شده که دشمن به وجود آورده و اگر هرچه زودتر مانع نشویم این فرصتها بیشتر از دست می رود.

وی یادآورشد: امروز کردستان در شرایطی به سر می برد که مقدمه و زمینه جهش در اقتصاد برای آن فراهم است تا به سمت تبدیل به یک استان صنعتی و مولد پیش رود.

استاندار کردستان با بیان اینکه بیشترین وقت خادمان مردم صرف جذب سرمایه گذار می شود، اظهار داشت: اقبال سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در کردستان در ماه های اخیر شدت گرفته و نباید این فرصت به راحتی از دست برود.

تحقق ۷۰ درصدی سهمیه اشتغالزایی استان

زارعی کوشا با اشاره به تلاش برای ایجاد شغل در استان و کاهش بیکاری گفت: تا پایان آبان ماه سال گذشته، ۴۹۲ شغل در سامانه رصد برای کردستان ثبت شده بود اما تعهد ۱۶ هزاری اشتغال در چهار ماه باقیمانده تا پایان سال محقق شد.

وی با بیان اینکه تعهد استان امسال ۲ برابر پارسال است، اضافه کرد: تا ۹ مهر امسال بیش از ۷۰ درصد از تعهد یک ساله  ۳۳ هزار و ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در کردستان محقق شده و از انتهای جدول ایجاد شغل در سال گذشته به جایگاه دوم کشور رسیده ایم.

به گفته استاندار کردستان توفیق در گرو وفاق است و هرکسی به آن ضربه بزند و ایجاد تفرقه کند جلوی توفیق مردم ایستاده است.

نجات اربیل توسط شهید حاج قاسم سلیمانی

وی ادامه داد: امروز کسانی مدعی حقوق مردم و دموکراسی شده اند که در جنگ تحمیلی و بعد از آن دستشان آغشته به خون بیش از ۱۴ هزار بانوی شهید در ایران است که ۵۴۰ نفر آن کرد هستند و بیشترشان به دست گروهک های تروریستی مدعی دفاع از کرد به بدترین شکل به شهادت رسیده اند.

زارعی کوشا با اشاره به تلاش سردار سلیمانی برای نجات کردهای اقلیم کردستان عراق از دست داعش، گفت: روزی که نوامیس کرد در اقلیم کردستان عراق در محاصره و تهدید جدی داعش بود همین گروهک های مدعی در سوراخی خزیده و پنهان شده بودند ولی حاج قاسم با ۵۰ نیروی خود، اربیل را از محاصره آنها در آورد و مردم این را فراموش نکرده اند.

استاندار کردستان تاکید کرد: این حاشیه ها مساله مهمی نیست و آنچه که جای نگرانی دارد این است که فرصت های محدود در حال از دست رفتن است و روحانیت به هر طریقی روشنگری کند. 

وی افزود: هفته وحدت بستری برای تقویت برادری و وحدت بیشتر جامعه اسلامی است و موضع دشمن این است که افکار انحرافی التقاطی را با استفاده از هر بهانه ای نهادینه کند.

تامین آب شرب سنندج در گام آخر

زارعی کوشا با اشاره به تلاش برای تامین آب آشامیدنی سالم و گوارا برای مردم سنندج، گفت: تامین آب شرب سنندج که از مطالبات به حق مردم بود از آذر پارسال آغاز شد و در حال حاضر با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی  و صرف  ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه تا پایان مهر به بهره برداری می رسد.

در این دیدار روحانیون اهل سنت و تشیع نیز دیدگاه ها و مطالبات خود را با نماینده ولی فقیه در کردستان در میان گذاشتند.

از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به هفته وحدت نامگذاری شده است.