فرهاد آقا بیگی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: پس از داوری اولیه مجموعه آثار ارسال شده، ۳۷ داستان برای اجرا به مرحله استانی این جشنواره راه یافت.
وی با بیان اینکه فراخوان این جشنواره از مردادماه امسال آغاز شده است، گفت: این داستان ها در چهار بخش آیینی سنتی نوجوانان، بخش آیینی سنتی زنان و مردان، بخش قصه گویی ملی مادر بزرگ ها و پدر بزرگ ها و زبان اشاره است.
آقابیگی یادآور شد: مریم احتشام، سارا امیدوار و سید مهدی کشمیری داوری این مرحله از جشنواره را برعهده دارند.
وی تصریح کرد: در بخش نوجوانان ۶ برگزیده در بخش پدربزرگ و مادربزرگ ها ۶ برگزیده و در بخش زبان اشاره نیز یک برگزیده از مرحله استانی راهی مرحله منطقه ای خواهد شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی افزود: مرحله منطقه ای این جشنواره آبان ماه سالجاری در یکی از استان های منتخب و مرحله پایانی آن در شب یلدا برگزار می شود.
برگزاری ۱۰۰ عنوان برنامه در هفته ملی کودک
آقا بیگی با اشاره به برنامه های هفته کودک با شعار «حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی»، گفت: ۱۰۰ عنوان برنامه فرهنگی ، هنری و ادبی در مراکز فرهنگیهنری ثابت و سیار کانون استان خراسان شمالی برگزار می شود.
وی اجرای برنامه های متنوع در قالب کارگاههای فرهنگی هنری و ادبی، برگزاری نمایشگاه، جشن، بازدید مدارس، حضور مربیان سیار در مناطق محروم و کم برخوردار استان در قالب پیک امید، برگزاری ویژه برنامه ای با محوریت " بازی وسرگرمی "در یکی از پارکهای شهر بجنورد و پیش بینی حضور حداکثری کودکان با مشارکت سازمان ورزش وجوانان، شهرداری بجنورد و انجمن های مردم نهاد استان، آغاز اجراهای نمایش کودک «خاله مرجان و خروس» تولید کانون پرورش فکری خراسان شمالی در پلاتو ترنج کانون پرورش فکری بجنورد را از دیگر برنامه های هفته ملی کودک در استان عنوان کرد.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی با پیشینه ای تاریخی و مذهبی، با ترکیب قومیت های مختلف کرمانج، فارس، ترک، ترکمن و تات کانون وحدت قومیت ها و دارای گنجینه هایی است که قصه های بومی آن از جمله سرمایه های فرهنگی ارزشمند این دیار به شمار می رود.
در این استان ۱۰ مرکز ثابت و ۱۰ مرکز سیار برای خدمات رسانی به کودکان و نوجوانان دایر است که این مراکز ۱۱ هزار عضو دارد.