اصفهان- ایرنا - معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: از مجموع دانش‌آموزان متوسطه در استان حدود ۴۴ درصد در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و مابقی در رشته‌های نظری مشغول به تحصیل شدند که این رقم باید به حدود ۵۰ درصد افزایش یابد.

سید احمد بنی لوحی روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: افزایش مهارت افراد در فرآیند تعلیم و تربیت از یک‌سو موجب درک عمیق‌تر آموخته‌ها و از سویی موجب توسعه و نهادینه شدن کارآفرینی در جامعه می‌شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش اصفهان با تأکید بر اینکه توزیع متوازن شاخه‌ای و رشته‌ای در مدارس مورد تأکید و از اولویت‌های آموزش‌وپرورش است افزود: برآیند ارزیابی‌های صورت گرفته نشان داده که مشاوره و هدایت نامطلوب تحصیلی دانش‌آموزان موجب افزایش بیکاری و جوانان فاقد مهارت در جامعه شده است.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس در سال تحصیلی جاری مقوله هدایت تحصیلی تدریجی از دوره متوسطه اول در دستور کار مشاوران تحصیلی آموزش‌وپرورش قرارگرفته است تا از یک‌سو موجب انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و از سوی دیگر از گرایش ناخواسته دانش‌آموزان به رشته‌های نظری جلوگیری شود.

بنی لوحی بابیان اینکه وضعیت استان  اصفهان در جمعیت مشغول به تحصیل در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش نسبت به آمار کشوری مطلوب است، افزود: با این وجود لازم است که تا افق ۱۴۰۴زمینه هدایت و گرایش به تحصیل ۵۰ درصد دانش‌آموزان استان در رشته‌های مهارتی فراهم شود.

وی در ادامه به برگزاری نهمین المپیاد هندسه ایران با حضور دانش‌آموزان ۶۰ کشور جهان و ۳۱ استان کشور به میزبانی اصفهان از ۲۳ مهر اشاره کرد و گفت: این رویداد علمی مهم ویژه دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم مدارس عادی و استعدادهای درخشان است.

بنی لوحی افزود: دانش‌آموزان تا ۱۱ مهر فرصت ثبت‌نام را در این رویداد دارند.  

حدود یک‌میلیون دانش‌آموز در بیش از ۶ هزار واحد آموزشی، سال تحصیلی جدید را آغاز کردند که ۴۱ درصد از مجموع دانش آموزان دوره متوسطه با جمعیتی بالغ‌بر ۷۰ هزار نفر در ۲ شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش مشغول به تحصیل شدند.