به گزارش ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز دوشنبه در نشست برنامهریزی آموزشهای مهارتی در نیمه دوم سال جاری افزود:در راستای توسعه و ترویج آموزشهای مهارتی در بین جوانان، شاغلان و جویندگان کار ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر از مهارت آموزان فنی و حرفه ای استان بوشهر در بخش دولتی و هفت هزار و ۵۰۰ نفر در بخش خصوصی مهارتهای فنی و حرفه ای را فرا گرفتند.
وی اظهارکرد: تحقق جهش تولید با مهارت آموزی و کارآفرینی جوانان اجرایی میشود.
دراهکی با اشاره به گروههای هدف ۱۹ گانه آموزش فنی و حرفهای یادآورشد: بیش از ۷۰ درصد این مهارت آموزان با شرکت در آزمون پایان دوره موفق به کسب مدرک بین المللی فنی و حرفهای شدهاند و بقیه نیز بر اساس نیاز بازار کار و موقعیت شغلی گواهی شرکت در دوره دریافت کردهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: تحقق جهش تولید و رسیدن به رشد و توسعه اقتصادی همه جانبه تنها با مهارت آموزی جوانان و توجه ویژه مسئولان به مجموعه آموزش فنی و حرفه ای امکان پذیر است.
دراهکی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۷۰ درصد از کارآموزان جویای کار در مراکز مهارتی استان بوشهر جذب بازار کار شدند، افزود: در سالی که به نام تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین نامگذاری شده باید با تمام جدیت بر ارتقا کیفت آموزشهای مهارتی افزوده شود تا ضمن جذب حداکثری مهارت آموزان در بخشهای مختلف مهارت به عنوان راهکار اصلی اشتغال در جامعه به عنوان یک فرهنگ مطرح شود.
وی با بیان اینکه همسو کردن و ارائه آموزشهای مهارتی متناسب با نیاز بازار کار راهکاری مناسب و مفید در راستای حل معضل بیکاری جوانان در استان بوشهر است، اظهارکرد: سیاست آموزشی در مراکز آموزش و فنی وحرفهای مبنی بر ارایه آموزشها به شکل رایگان است، اما برخی صاحبان صنایع از این فرصت بهره لازم را نمیبرند و گاهی از این قابلیت بی اطلاع هستند که میطلبد رسانههای جمعی جهت تحقق این مهم درکنارآموزشهای فنی و حرفهای گام بردارند.