به گزارش ایرنا، دکتر ملیحه متوسلیان روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مراکز درمانی مشهد در گفتگو با خبرنگاران افزود: طب ایرانی و مکمل، معیارهای تغذیه سالم، خوردنی ها و آشامیدنی ها، آب و هوا، حرکت و سکون، مدیریت حالات روحی و روانی، حفظ مواد ضروری در بدن و دفع مواد زائد از بدن در سبک زندگی را مورد بررسی قرار می دهد.
وی با بیان اینکه طب ایرانی منبعی غنی در امر پیشگیری و درمان و کمک به سلامت جامعه است، عنوان کرد: پس از موضوع اصلاح سبک زندگی، بحث درمان ناباروری از جمله مهمترین اولویتها در حوزه طب ایرانی و مکمل است که در این عرصه، متخصصان تلاش می کنند در حوزه جوانی و افزایش جمعیت ایفای نقش کنند.
دکتر متوسلیان، حضور حداقل یک متخصص طب ایرانی و مکمل در هر بیمارستان را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: با توجه به نقش و اهمیت متخصصان طب ایرانی و مکمل در سلامت جامعه و اثرپذیری آنان در درمان بیماران بستری، حضور این گروه از متخصصان علاوه بر سلامتکدهها، بیش از گذشته حائز اهمیت است.
عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: از آنجا که در طب سنتی ایرانی، تمامی اندامها در کنار هم مورد معاینه و درمان قرار می گیرد، همکاری متخصصان طب ایرانی و مکمل با مجموعهای از پزشکان متخصص رشتههای مختلف اقدامی موثر در امر درمان بیماران به شمار میرود.
وی گفت: مشهد از سابقه بالایی در حوزه طب ایرانی و مکمل برخوردار است و نام دانشکده طب ایرانی و مکمل این شهر به عنوان یکی از مراکز آموزشی برتر کشور در این حوزه مطرح است.
دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد ۱۱ عضو هیات علمی دارد که ۶ نفر در رشته طب ایرانی و پنج نفر در رشته طب سوزنی تدریس دارند.
در این دانشکده ۳۷ دانشجو شامل ۲۷ نفر در رشته طب ایرانی و ۱۲ نفر در رشته طب سوزنی مشغول تحصیل هستند.