یزد - ایرنا - معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی گفت: افزایش بهره وری در دستگاهها از مطالبات دولت سیزدهم است که باید در این راستا تلاش مجدانه صورت گیرد و راهی غیر از بهره وری نداریم.

به گزارش ایرنا میثم لطیفی دوشنبه شب در جمع نخبگان استان یزد افزود: تنها راهکار افزایش نرخ رشد کشور در شرایط موجود، ارتقاء بهره وری است و این امر فقط با خلاقیت تحقق می یابد.

وی با طرح این سوال که آیا با رسمی شدن نیروهای قراردادی، بهره وری افزایش می یابد، گفت: برخی  گزارش ها خلاف این را نشان می دهد؛ لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری را برای بررسی به مجلس دادیم و در حال پیگیری است.

رییس سازمان اداری و استخدامی خاطرنشان کرد: هدف دولت این است که فاصله حداقل و حداکثر پرداختی به حقوق بگیران بخش دولتی را تا حد ممکن کاهش دهد.

معاون رییس جمهور با بیان اینکه ماهانه به ۶ میلیون نفر در کشور حقوق پرداخت می شود تصریح کرد: در ماه گذشته  دولت  ۶۸ هزار میلیارد تومان حقوق به کارکنان پرداخت کرد همین موضوع موجب شده  تا بودجه برای امور عمرانی باقی بماند، لذا تا حد امکان باید با واگذاری فعالیت ها و وظایف قابل انجام توسط بخش غیردولتی، نیروهای ستاد را در بخش دولتی کاهش داد.

لطیفی با بیان اینکه باید به سمت الگوی اسلامی – ایرانی حرکت کنیم  اظهار داشت: عدالت محوری، بهره وری و رشد و جلب رضایت عامه و مردم پایه بودن از مولفه های الگوی حکمرانی ایرانی – اسلامی است.

وی با اشاره تصویب آیین نامه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی افزود:  امیدواریم با اجرای این آیین نامه  تا بیش از پیش از طرفیت نخبگان استفاده شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: بین علم و حکمت فرق وجود دارد و علم به معنی دانستن است و حکمت به معنای توانایی به کار بردن دانسته ها  و لذا باید به تفاوت این دو معنا توجه داشت.

استاندار یزد یزد هم در این نشست گفت: هیچ مدلی نظامندی در سطح کشور برای استفاده از نظرات نخبگان و مشارکت مردم در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها وجود ندارد.

 مهران فاطمی  افزود: باید بحث مردمی سازی دولت را جدی بگیریم و مدلی عملیاتی برای استفاده از نظرات آحاد مردم و مشارکت آنها در نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی پیاده کنیم.

کمبود نیروی متخصص در برخی ارگانها، بروکراسی اداری و کاغذ بازی، عدم خلاقیت و انگیزه پایین بعضی کارکنان، فرسوده بودن برخی ساختمان های اداری، اجرایی نشدن بعضی مصوبات مجلس، نبود سامانه بروز برای میزان اجرای قوانین، نبود اموزش کافی در راستای رسته شغلی کارکنان و نبود زیرساخت مناسب در برخی دستگاهها متناسب با اهداف انها از جمله مواردی بود که در این نشست مطرح شد.

در این نشست تعدادی از صاحبنظران استان پیرامون مسائل و ساختار اداری و آسیب های سیستم اداری  کشور مباحثی بیان کردند.