خلیل عوضزاده روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۱۱۰ عنوان پروژه توزیع برق در این طرح انجام شده است، اظهار داشت: طرح بهارستان به منظور اصلاح، توسعه و احداث شبکههای برق مناطق روستایی کشور اجرا میشود.
وی بیان کرد: جابه جایی و مقاوم سازی پایههای برق در معابر روستایی، تامین ولتاژ مطمئن برای مشترکان روستایی، اصلاح روشنایی معابر عمومی روستایی، اصلاح فرسودگی شبکه برق روستاهای مشمول طرح و توسعه و تامین برق متقاضیان از جمله اهداف طرح بهارستان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این شرکت یکی از شرکتهای برتر کشور با شاخص مثبت، در زمینه اجرای طرح بهارستان است افزود: طی سالجاری، پروژه های مختلف در بخش های احداث، اصلاح و بهینه سازی شبکه برق برای بهرهمندی ۴۵۲ روستا تعریف و ابلاغ شده است.
وی به همکاری این شرکت با بنیاد مستضعفان کشور اشاره کرد و گفت: جهت رفع افت ولتاژ ۱۵۰ روستای شهرستان های چابهار و دشتیاری «نگور»، با امضای تفاهم نامه ای با بنیاد مستضعفان کشور، ۳۰۰ دستگاه ترانس با اعتباری بیش از ۱۹۰ میلیارد ریال نصب شد.
عوض زاده به تعامل این شرکت با سازمان شهرداریها جهت تامین روشنایی معابر بلواری شهری اشاره کرد و افزود: هفت پروژه با اعتبار بیش از ۷۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی این شرکت در این بخش انجام شد.
وی ادامه داد: در راستای بهبود شاخص های شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان و ارائه خدمات بهینه به مردم شریف این استان، ۵ عنوان طرح تحقیقاتی با همکاری اساتید و پژوهشگران دانشگاه استان و کشور تعریف و در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
زاهدان- ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: ۷۲۸ روستای این استان با اعتبار ۱۷۴ میلیارد تومان از ابتدای اجرای طرح بهارستان تاکنون از بخش های مختلف این طرح بهرهمند شدند.