به گزارش ایرنا، این دانشجوی پژوهشگر گفت: دستگاه رگ یاب هوشمند با قابلیت اندازه گیری میزان اکسیژن خون و تعداد ضربان قلب برای پیدا کردن رگها در موقع انواع تزریقات استفاده می شود.
وی افزود: این دستگاه برای پیدا کردن رگها به هنگام انواع تزریقات در تمامی مراکز درمانی که عمل تزریقات در آنها انجام می شود کاربرد خواهد داشت و حتی در مراکزی مانند خانه سالمندان هم میتوان از آن استفاده کرد.
این پژوهشگر حوزه فناوری با بیان اینکه این دستگاه خطرات انواع تزریقات را بسیار پایین آورده و جزو تجهیزات پزشکی بسیار پرکاربرد محسوب میشود، اظهار کرد: این اختراع با سیستم هوشمند و قابلیتهای به روز و امکانات جدید برای آشکار ساختن رگ های پنهان بدن و یا افراد به اصطلاح بد رگ، برای تمام ردههای سنی طراحی شده و سطح کیفیت ارائه خدمات درمانی را ارتقا داده و باعث سهولت کار میشود.
دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بیان کرد: در طراحی سعی شده تا دستگاه ظاهر جذابی داشته باشد و ظاهر متفاوت آن کودکان را سرگرم و باعث همراهی بیشتر آنها به هنگام تزریقات شود.
گنجی در خصوص سایر فعالیت های خود در حوزه مهندسی پزشکی گفت: علاوه بر این دستگاه، ۲ اختراع دیگر با عناوین "ویلچر به همراه دستگاه اکسیژن ساز داخلی" و "دستگاه اکسیژن ساز طبی ویژه آمبولانس" را به ثبت رسانده و همچنین کتاب "نفسی از نفس" با نگاهی به نقش حیاتی اکسیژن در بیماریها و دستگاه های کمک تنفسی اکسیژن ساز نبولایزر و ونتیلاتور با هدف کمک و راهنمایی جهت استفاده صحیح از از دستگاههای تالیف کرده ام.