به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر سید جواد پورنقی در اینباره اظهار داشت: این سفر برکات و دستاوردهای فراوانی با اختصاص اعتبار به ۳۳ پروژه در حوزه بهداشت و درمان داشت که سبب ارتقای شاخصها و خدمات سلامت به مردم داشت.
وی تصریح کرد: حوزه سلامت استان با این سفر تحول یافت به طوری که با توسعه زیرساختهای این حوزه از محل اعتبارات سفر، اکنون شاهد ارایه خدمات مطلوب به مردم استان هستیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد یکی از این پروژههایی بود که با ۳۲۰ تخت مصوب و اختصاص ۴۳۰ میلیارد ریال اعتبار ساخته شد و به عنوان یک مرکز جامع آموزشی، درمانی و پژوهشی با ۲۳ بخش بستری فعال در حال حاضر با میانگین ۶ هزار نفر بستری در ماه به مردم خدمات ارایه میدهد.
وی بیان کرد: بخش جراحی قلب باز در بجنورد یکی دیگر از مصوبات مهم این سفر بود که با تجهیزات استاندارد و به روز دنیا و با اعتبار ۱۱۷ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و با میانگین ماهانه ۳۰۰ نفر بستری در حال خدماتدهی به مردم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اضافه کرد: با بهرهبرداری از این مرکز، بیماران علاوه بر بهرهمندی از تعرفه خدمات دولتی دیگر مجبور به تحمل شرایط سخت و هزینههای بسیار برای پیگیری درمان خود در استانهای مجاور و پایتخت نیستند.
وی با بیان اینکه نبود مرکز تشخیص سرطان از دیگر کمبودهای حوزه سلامت استان بود که رنجی مضاعف بر درد بیماران سرطانی افزوده بود، گفت: این مهم در سفر مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفت و با اختصاص ۴۰ میلیارد ریال اعتبار ساخته شد و اکنون خدمات بستری و سرپایی شیمی درمانی-پرتو درمانی، آندوسکوپی، کلونوسکوپی و تشخیص سرطان با میانگین ماهانه خدمت به ۴۰۰ بیمار در حال فعالیت است.
پورنقی یادآور شد: احداث ۱۲ مرکز و پایگاه بهداشتی و درمانی شهری و روستایی در مناطق مختلف استان با اعتبار ۷۴ میلیارد ریال، احداث و راه اندازی ۱۷ پایگاه اورژانس جاده ای شهری و روستایی با رقمی افزون بر ۲۸ میلیارد ریال و خرید تجهیزات پزشکی بیمارستانهای استان به مبلغ حدود ۷۰ میلیارد ریال، اختصاص ۶۷ میلیارد ریال برای ساخت دانشکدههای دندانپزشکی و داروسازی نیز از دیگر مصوبات این سفر بود که در راستای خدماتدهی به مردم مناطق محروم خراسان شمالی اجرایی شد.