تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون قایقرانی با اشاره به مشکلات مالی فدراسیون تحت مدیریتش تاکید کرد بر مبنای داشته‌هایش برنامه‌ریزی می‌کند و به شعارها و افسانه‌ها توجه نخواهد کرد.

به گزارش ایرنا، علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی با اشاره به از سرگیری اردوی تیم‌های آب‌های آرام گفت: اردوی تیم ملی آب‌های آرام آغاز شده و مربی برزیلی بعد از تعطیلات به ایران باز گشته است. امیدوارم خود را به بهترین نحو برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، کسب سهمیه المپیک و بازی‌های آسیایی آماده کنیم. تقویم ما آن‌قدر پر است که بچه‌ها بتوانند در مسابقات مختلف شرکت کنند و عملکرد خوبی داشته باشند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی روئینگ در مسابقات جهانی چک، افزود: همه بچه‌ها در این مسابقات عملکرد خوبی داشتند و رکوردهای خوبی ثبت شد. مطمئن باشید تیم اعزامی ما به تایلند(یک ماه آینده)، عملکردی بهتر خواهد داشت و امیدوارم مدال‌های خوش‌رنگی کسب کنیم و باعث افتخار خانواده قایقرانی شوند. درخشش آن‌ها در بین ورزشکاران مشهود هست و از این هم بیشتر شود.

مطمئنا جاور در بازی‌های آسیایی مدالیست می‌شود

رئیس فدراسیون قایقرانی عملکرد مهسا جاور پس از دوری از مسابقات و بازگشت مجدد به اردو و رقابت‌های قایقرانی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این زمینه مادران می‌توانند پاسخ دهند که وقتی باردار هستی و قول بازگشت می‌دهی، چه معنایی دارد. تنها یک مادر می‌تواند بگوید که وقتی فرزندش را به دنیا بیاورد و بلافاصله تمرینات را شروع کند، چقدر سخت است. جاور پس از بازگشت به مسابقات نتایج خوبی کسب کرد و در فینال مسابقه جهانی وقتی با فاصله زیاد نسبت به رقیب پشت سر خود از خط پایان عبور کرد، تماشاگران ایستاده او را تشویق کردند. این نشان می‌دهد با رکوردی که پس از بازگشت دوباره به میدان قهرمانی ثبت کرد، می‌تواند بهتر شود. مطمئنا او را در بازی‌های آسیایی خواهید دید و با مدالی که به‌دست می‌آورد، نشان می‌دهد که حتی می‌تواند در المپیک هم خودش را ثابت کند.

نمی‌توان گفت رضوانی جای نصیری را پرمی‌کند

وی در خصوص پیوستن نصیری به تیم ملی آذربایجان و این‌که آیا فردی را داریم که در زمان باقی‌مانده تا بازی‌های آسیایی به رکورد و جایگاه نصیری برسد، گفت: در مورد میزبانی بازی‌های آسیایی در چین صحبت می‌کنیم که ابرقدرت ورزش دنیاست. امیر حسین محمودپور در مسابقات جهانی در اولین مسابقه بین‌المللی خود حاضر شد و با رکوردی که ثبت کرد، نشان داد می‌توانیم به عنوان سبک‌وزن در بازی‌های آسیایی روی او حساب کنیم و روی سکو برود. حمید رضوانی ورزشکاری است که در سنگین وزن کار می‌کند. نمی‌توانم بگویم او می‌تواند جای نصیری را پر کند.

نصیری هنوز از خانواده قایقرانی است

سهرابیان تاکید کرد: بهمن نصیری هنوز از خانواده قایقرانی است و در تمام روزهایی که بچه‌ها در مسابقه جهانی رقابت داشتند همراه تیم ایران و در کنار من بود و ما به او افتخار می‌کنیم. ملیت او هنوز ایرانی است و تنها گذرنامه آذربایجانی گرفته است. او حتی در اسکان هتل گفت ایرانی است و این نشان می‌دهد ملیت خود را تغییر نداده است. این‌که ورزشکاران دیگری در یک سال آتی به رکوردهای نصیری نزدیک شوند و یا از رکورد او عبور کنند، دور از دسترس نیست. من نمی‌گویم جای او پر شود ولی امیدوارم فردی بیاید که بهمن نصیری دوم باشد و همانطور که نصیری جانشین محسن شادی شد ورزشکاران دیگر بیاید جایگزین نصیری در این وزن خالی ما باشد.

هنوز بیکار نشد که درصد بودجه دریافتی را بررسی کنم

اکثر فدراسیون‌های ورزشی کمتر از ۲۰ درصد بودجه خود را از وزارت ورزش دریافت کرده‌اند. اما این که این میزان برای قایقرانی چقدر است، سوالی است که سهرابیان در پاسخ به آن گفت: فعالیت‌های قایقرانی آن‌قدر پشت سر هم است که اصلا به این‌که چند درصد از بودجه را گرفتم، توجه نکردم. برای من اولویت این نیست که چند درصد بودجه را گرفته‌ام بلکه این است که کارهایم هر طور هست راه بیفتد. دوستانم در کمیته ملی المپیک و یا وزارت ورزش و هر جا که کمک کنند، دنبال آن هستم. باید مثل رابین هود پول برداشت کنم تا مشکل خانواده‌ام (قایقرانی) حل شود. هنوز آن‌قدر بیکار نشدم که به درصدها نگاه کنم. اگر روزی سرم خلوت شود به درصدها نگاه می‌کنم و ریز به ریز جواب می‌دهم.

به شعارها و افسانه‌ها نگاه نمی‌کنم

رئیس فدراسیون قایقرانی در خصوص این‌که اعزام‌ها نیازمند تامین منابع است، یادآوری کرد: از روزی که به فدراسیون آمدم بدهی و مشکل مالی داشتم ولی لزومی ندارد خانواده‌ام این مسائل را بدانند. این بدهی‌ها را زمانی عنوان کردم تا کسانی که باید کمک کنند ولی وقتی کمکی نکردند، لزومی ندارد از آن‌ها خواهش کنم. ۳.۵ سال از دوره ریاستم گذشته. به جز دوستان نزدیکی که خارج از سیستم قایقرانی بودند مانند وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و کمیته پارالمپیک، هیچ احدی به فدراسیون قایقرانی کمکی نکرده است. پس این صحبت‌ها را نمی‌کنم که دوستان را برانگیخته کنم تا در ۶ ماه باقی‌مانده از دوره ۴ سال اول ریاستم به من کمک کنند. به داشته‌های خودم فکر می‌کنم و به شعارها و افسانه‌ها نگاه نمی‌کنم. یک مدیر با داشته‌هایش برنامه‌ریزی می‌کند. داشته‌های من دوستانم هستم و کسانی که در این ۳ سال و نیم کمکی نکردند، من نیز به آن‌ها هیچ توجهی نمی‌کنم و در افکار من جایگاهی ندارند.