به گزارش دریافتی روز چهارشنبه ایرنا، از روابط عمومی استاندارد ، بهمن رحمتی افزود: این ۶ واحد تولیدی شن و ماسه بدون مجوز استاندارد و بی کیفیت در شهرستان های گچساران و کهگیلویه فعال بودند و تا زمانی که نسبت به دریافت استانداردهای لازم اقدام نکنند رفع پلمب نخواهند شد.
وی تصریح کرد که پلمب واحدهای تولیدی به معنای تعطیل شدن آنها نیست بلکه هر واحد تولیدی بعد از تعطیلی با دریافت مجوز استاندارد و کیفی شدن محصول به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
رحمتی ادامه داد: برنامه ها و تدابیر لازم برای برای استاندارد سازی مصالح ساختمانی در استان صورت گرفته و اخطارهای لازم به واحدهای فاقد نشان استاندارد داده شده است.
وی افزود: در جلسه ای با حضور کارشناسان دفتر فنی استانداری، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و دیگر ادارات دخیل در صدور مجوز تولید شن و ماسه ، مقرر شد به واحدهایی که اقدامی برای استاندار سازی مصالح انجام نداده اند تذکر و تهدید به ابطال مجوز آنها داده شود.
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد برق واحدهای تولید شن و ماسه فاقد مجوز قطع می شود و بر همین اساس تعدادی از واحدهای شن و ماسه که پرونده بهره برداری دارند اما استاندارد لازم را ندارند تعطیل شدند.
رحمتی بیان کرد: اداره کل استاندارد حامی تولید با کیفیت و خوب برای مصرف کننده است و براساس قانون و دستورالعمل ها از تولیدات بی کیفیت جلوگیری می شود زیرا تولید مستمر ، پایدار و باکیفیت دارای ارزش است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در روزهای گذشته تاکید کرد که مصالح ساختمانی غیراستاندارد علاوه بر اینکه کیفیت طرحهای عمرانی استان را کاهش داده به روند ساخت و ساز در منطقه آسیب جدی وارد کرده است.
کیومرث حاجی زاده گفت: کیفیت نامناسب شن و ماسه به زیرساختهای عمرانی و ساخت و سازهای مسکونی استان ضربه وارد کرده است و به همین دلیل فعال شدن آزمایشگاه کیفی برای سنجش کیفیت مصالح ساختمانی در نشست شورای فنی استانداری تصویب شده است.
وی از نظارت نامطلوب دستگاه های متولی بر تولید و توزیع مصالح ساختمانی در مناطق مختلف استان انتقاد کرد.
حاجی زاده تصریح کرد: در کهگیلویه و بویراحمد، شن و ماسه به یک کالای تجاری تبدیل شده است در حالی که قیمت مصالح ساختمانی همواره افزایش می یابد اما کیفیت مصالح ارتقا پیدا نکرده است.
وی تصریح کرد که براساس بررسی ها ، ۱۵ واحد شن و ماسه بصورت غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کند.