به گزارش ایرنا از سازمان امور مالیاتی کشور، در جلسه شورای معاونین سازمان امور مالیاتی که با محوریت راهکارهای تحقق عدالت مالیاتی و موضوعاتی نظیر تشکیل ادارهکل حسابرسی ویژه در سازمان، تاکید بر انتصاب مدیران براساس سند دولت مردمی و بررسی احکام پیشنهادی مالیاتی برگزار شد، داود منظور، رییسکل سازمان امور مالیاتی به ضرورت تأسیس ادارهکل حسابرسی ویژه برای نخستین بار در سازمان امور مالیاتی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اولویت رسیدگی و اهمیت هزار پرونده مهم مالیاتی کشور که با معیار میزان فروش بیش از هزار میلیارد تومان در سال تعریف شدهاند، مقرر شد رسیدگی به آنها در ادارهکل حسابرسی ویژه و توسط تیمهای خبره از ممیزان منتخب به صورت متمرکز دنبال شود.
رییسکل سازمان امور مالیاتی کشور افزود: تشکیل ادارهکل حسابرسی ویژه در چارچوب تسریع و دقت جهت تمرکز بر مهمترین پروندههای مالیاتی و بررسی آنها توسط خبرهترین کارشناسان سازمان محسوب میشود. وجود چنین ادارهکلی از قبل در ساختار تشکیلاتی سازمان پیشبینی شده بود اما اجرا و راهاندازی آن تا امروز میسر نگردیده بود که امیدواریم این حرکت جدید، منشأ تحول دیگری در راستای تحقق اهداف متعالی سازمان باشد.
منظور ضمن معرفی چهار مدیرکل جدید ادارات امور مالیاتی شمیرانات، غرب، شرق و شمال تهران به تبیین مزایا و محسنات گردش نخبگان و جابجایی مدیران در بدنه سازمان اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از برکات این جابجاییها و قرار گرفتن در محیط جدید، تجربه محیطهای مختلف کاری و کاستن از یکنواختی و روزمرگی در انجام وظایف است که این امر، خود مولد فرصتهای جدیدی است که بروز خلاقیتها و بهبود کارکرد نیروی انسانی را به همراه دارد.
بر این اساس طی احکامی جداگانه، آقایان بارگاهی، رضایی بختیار، منصور نیکچهره و مرداسی به ترتیب به سمت مدیران کل ادارات امور مالیاتی غرب، شمیرانات، شمال و شرق تهران و داریوش درویشی به سمت سرپرست ادارهکل حسابرسی ویژه منصوب شدند.
رییسکل سازمان امور مالیاتی ضمن تقدیر و تشکر از مدیرانکل پیشین ادارات مذکور از مدیرانکل جدید خواست تا با احراز نگاه تحولی در انجام وظایف مدیریتی خود، تلاش و جدیت مضاعفی در پیشبرد امور مربوط به مؤدییابی و واحدیابی سیستمی، ارتقا کیفیت رسیدگی به پروندههای مالیاتی و تمرکز بر منابع مالیاتی معوقه داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه همه مدیران میبایست به حوزه کاری خود اشراف اطلاعاتی لازم داشته و نظارت مطلوب بر انجام امور کارکنان خود داشته باشند، افزود: تفویض انجام کارها و وظایف به کارکنان، رافع مسئولیت مدیر مجموعه نیست و پایش و کنترل شایسته انجام کار از وظایف خطیر مدیران محسوب میشود.
معاون وزیر اقتصاد ضمن ابراز امیدواری نسبت به بکارگیری مدیران با انگیزه و متعهد در سطوح مختلف جهت پیشبرد صحیح و شایسته امور عنوان کرد: امیدوارم با درایت و تدبیر مدیران محترم، هر روز شاهد حرکت رو به جلوی سازمان در مسیر پیشرفت و تعالی نظام مالیاتی باشیم. در طی این مسیر لازم است از هر آنچه ما را به روزمرگی و کار زدگی دچار میکند پرهیز کنیم و همانگونه که امام موسی کاظم علیهالسلام میفرمایند «هر که دو روزش برابر باشد ملعون است»، تلاش کنیم تا هر روزمان بهتر و متفاوتتر از روز قبل رقم بخورد. یقیناً رسیدن به این نقطه همان تعالی و تکامل است که از سویی نیازمند اندیشیدن و خلق ایدههای بدیع و از سوی دیگر نیازمند تلاش و مجاهدت دوچندان است.
در ادامه این جلسه، موحدی بکنظر، رئیس مرکز آموزش، پژوهش و برنامهریزی مالیاتی نیز با اشاره به بندهای مهم مالیاتی برنامه هفتم توسعه، به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت تشکیل کارگروه ارائه احکام مالیاتی پیشنهادی و تدقیق احکام بودجهای و برنامهای پرداخت و مباحثی از قبیل جدول زمانبندی مراحل تصویب لایحه سال ۱۴۰۲ کل کشور، فرایند دریافت پیشنهادها، جدول آماری از پیشنهادها لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ و شناسنامه پیشنهادهای تبصرههای قانون بودجه سال ۱۴۰۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.