به گزارش خبرنگار ایرنا، این پروژه چندمنظوره توسط سرمایه گذار بخش خصوصی با همکاری دستگاههای متولی ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راهداری و حمل و نقل جاده ای و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه استان بوشهر در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع از اراضی منابع ملی در جوار جاده ساحلی بندرریگ - گناوه حدفاصل روستای عرش با ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۱۴ نفر احداث می شود.
معاون امورعمرانی استانداری بوشهر در این آیین گفت: هر بخش خاک پهناور ایران اسلامی از جمله استان بوشهر قابلیت خاص خود را در عرصه های مختلف دارد که اقدام و حرکت روبه رشد صنعت گردشگری در کشور یکی از آنها است.
محمد هادی رستمیان افزود: توجه به صنعت گردشگری و جذب گردشگر در هر منطقه مزایا و فواید خاصی از جمله رونق و آبادانی، انتقال تجارب و آشناشدن با فرهنگ های مختلف دارد که باید به آن توجه جدی شود.
وی اظهارداشت: در حوزه گردشگری این استان گام های خوبی برداشته شده و پروژه های مهم فعال است که احداث مجتمع خدمات رفاهی محمدرسول الله (ص) بندرریگ یکی از آنها است.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: در هر سفر به شهرها و روستاهای استان بوشهر، مسایل و مشکلات آنها از نزدیگ بررسی و بجد پیگیری می شود.
وی بیان کرد: برای انجام کارهای مشارکتی نیاز به همدلی، همراهی و مشارکت همه آحاد جامعه است تا مرزهای پیشرفت و رونق را ارتقا دهیم.
عدالت در توزیع پروژههای سرمایه گذاری و عمرانی در سطح مناطق محقق شد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و استان بوشهر گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم ،عدالت در توزیع پروژههای سرمایهگذاری و عمرانی از جمله در حوزه گردشگری در مناطقی که فاصله با مراکز شهرها و استان فاصله دارند محقق شد که پروژه بندرریگ ، نمونه ای از آنها است.
اسماعیل سجادی منش افزود: در هفته دولت امسال ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان پروژه در حوزه گردشگری افتتاح و کلنگ زنی شد که یکی از پروژهها در روستای عسلویه با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیاردتومان است.
وی اظهارداشت: همه تلاش و همت خود را بکار بستیم تا شعار دولت سیزدهم را که بر محوریت عدالت در توزیع ثروت و پروژه های سرمایه گذاری در مناطق با فاصله از مراکز شهرهای این استان را جامه عمل بپوشانیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: شهرستان گناوه از مقاصد اصلی سفر هموطنان به این استان است و با پیگیریهای صورت گرفته استاندار بوشهر و معاونان و فرماندار گناوه، چندین پروژه در حوزه گردشگری اجرایی خواهد شد که نیاز به همکاری دستگاههای مرتبط داریم.
گرفتاری های اداری اجرای پروژه های گردشگری برطرف شود
فرماندار گناوه گفت: به رغم اینکه در بحث گردشگری شهرستان، متقاضیان اعلام آمادگی و استقبال خوبی کرده اند اما دچار پیچ و خمهای اداری هستند که مصرانه از معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار بوشهر تقاضا داریم در این زمینه عنایت خاصی داشته و این موانع برطرف شود.
محمدتقی صفری افزود: باتوجه به اینکه شهرستان گناوه در بیشتر سال از جمله اواخر هفته و تعطیلات نوروز از مقاصد اصلی گردشگران است، ستاد تسهیلات خدمات سفر، جلسات منظم برگزار و برنامه ها و مشکلات را پیگیری و رسیدگی میکند.
وی اظهارداشت: باتوجه به اینکه برای پروژه جاده ساحلی در مسیر روستاهای ساحلی به خیابان ساحلی گناوه اعتباراتی اختصاص و در هفته دولت کلنگ زنی شد، امیدواریم روند اجرای آن توسط بنیاد مسکن سرعت بگیرد.
امام جمعه بندرریگ با گرامیداشت هفته وحدت گفت: وحدت نه تنها در میان اهل شیعه و سنی بلکه بین ادارات و نهادها و خدمتگزاران به وضوح نمایان است.
حجت الاسلام سیدعنایت هاشمی منش افزود: روستای عرش از مناطق بکر و گردشگر این شهرستان قابلیت زیادی دارد که جاده دسترسی مناسب ندارد و امیدواریم بهره مند شوند.
وی اظهارداشت: جزیره میرمهنا از دیگر قابلیت های حوزه گردشگری این منطقه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه بندرریگ از تلاش و زحمات و توجه استاندار بوشهر و معاونان و فرماندار گناوه و بخشدار بندرریگ به این بخش تقدیر کرد.
ظرفیت های مفغول مانده بندرریگ در دولت سیزدهم فعال شدند
بخشدار بندرریگ گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، خیلی از ظرفیت های مغفول مانده در این منطقه احیا و به چرخه تولید برگشتند که فعال شدن چندین واحد تولیدی در شهرک صنعتی این بندر نمونه ای از آن است.
ضرغام محمدی افزود: در حوزه روستایی ۱۴۰ متر آسفالت معابر در دولت سیزدهم اتفاق افتاد که با هشت سال گذشته برابری می کند.
وی اظهارداشت: جاده ساحلی این بندر از نقاط مهم و پرتردد استان بوشهر است که انتظار داریم این محور که مطالعه چهارخطه کردن آن پایان یافته است، هر چه زودتر اجرا شود.
بخشدار بندرریگ ادامه داد: برقراری جاده دسترسی به اسکله صیادی روستای گردشگری و صیادی جزیره و پارک هاله بندرریگ نیاز است که امیدواریم انجام شود.
مجتمع های رفاهی بین راهی استان بوشهر مشکلات عدیده ای دارند
رئیس صنف مجتمع های خدماتی و رفاهی استان بوشهر گفت: مجتمع های خدمماتی رفاهی با هدف تجمیع و تمرکز خدمات یکی از شریان های حیاتی است که در کشور به وجود آمده است.
محمد نورافکن افزود: به رغم سرمایه گذاری بالا و خدمات دهی مجتمع های بین راهی استان بوشهر، اما با مسایل و مشکلات عدیده ای مواجه هستند.
وی اظهارداشت: همراهی و هماهنگی نکردن شرکت پخش فرآورده های نفتی استان بوشهر با مجتمع های خدمات رفاهی یکی از اهم مشکلات موجود است.
رئیس صنف مجتمع های خدماتی و رفاهی استان بوشهر گفت: از سال ۱۳۹۹ ، ده مجتمع خدمات رفاهی بالای ۸۰ رصد پیشرفت فیزیکی دارند و یا آماده بهره برداری داریم که به دلیل گرفتار شدن در پیچ و خم شرکت پخش فرآورده های نفتی معطل مانده است و این روند موجب ضرر وزیان به سرمایه گذاران و همچنین ارایه نشدن خدمات رفاهی در مسیرهای بین راهی به مردم می شود.
وی اعمال تعرفه تجاری برای آب و برق و بهره مند نشدن از معافیت مالیاتی ۵ تا ۱۰ سال را از دیگر مشکلات حاد مجتمع های رفاهی استان بوشهر عنوان کرد.
نورافکن افزود: در استان بوشهر ۲۳ مجتمع خدمات رفاهی فعال، ۲۱ مجتمع در حال احداث و ۱۶ مجتمع در حال استعلام اخذ موافقت اصولی هستند.
وی بیان کرد: با احداث یک مجتمع توسط سرمایه گذاران که در بیابان ها انجام می شود حداقل ۵۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۵۰ نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد می کنند.