سید علیاکبر موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی، در استان قزوین ۱۰۶ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که در نهایت ۴۸ اثر موفق به راهیابی این جشنواره شدند.
وی، محورهای اصلی این جشنواره را شامل امیدها و آرزوها، شادیها و غمها و ایثار و از خود گذشتگی (جهاد و مقاومت در عرصههای مختلف زندگی) برشمرد و تصریح کرد: در بخش رقابتی جشنواره افراد ۱۲ تا سال ۱۸، بزرگسالان و مادر بزرگها و پدربزرگها با یکدیگر به رقابت پرداختند.
به گفته وی، شعار این دوره از جشنواره قصه گویی،"قصه صدای زندگی است" بوده و شرکت کنندگان در سه بخش رقابتی، غیررقابتی و علمی همزمان با هفته کودک در سالن نمایش مرکز فرهنگی و هنری مجتمع قزوین با یکدیگر رقابت کردند.
موسوی خاطرنشان کرد: همچنین قصه گویی بین المللی، آیینی و سنتی، زبان اشاره، ۹۰ ثانیهای قصه زندگی من و پادکست قصه گویی (فایل صوتی قصه) هم از دیگر بخشهای رقابتی این جشنواره بود که در هر بخش برگزیدگان آن نیز مشخص شدند.
این مسوول قصه را ابزاری جذاب برای ارتباط و زبان مشترک همه انسانها دانست که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در رشد و تعالی آن قدمهای اثرگذار و ارزشمندی را برداشته است.
وی، هدف از برگزاری این جشنواره را احیای هنر اصیل و تاریخی قصه گویی، شناسایی و رشد استعداد و توانمندی اعضا، مخاطبان و مربیان کانون در این عرصه دانست و افزود: استفاده از این ابزار برای تبیین مفاهیم تربیتی، اسلامی، یادآوری نکات اخلاقی، دینی و فرهنگی، تقویت مهارتهای کلامی و شنیداری، قدرت تخیل، تصویرسازی و خلاقیت در شرکت کنندگان و تبادل تجربه و مهارت علاقه مندان به قصه گویی در جریان برگزاری جشنواره بوده است.
در پایان این جشنواره، ۶ شرکت کننده نوجوان و سه بزرگسال در بخشهای ملی و آئینی - سنتی به مرحله منطقه ای این جشنواره راه پیدا کردند و همچنین در بخش پدربزرگ و مادربزرگها، معصومه رحمانی از مرکز فرهنگی و هنری شماره یک تاکستان با هدایت سارا طاهرخانی و با قصه "کلوچههای خدا" برگزیده شناخته شد.
۱۶ تا ۲۱ مهر ماه هفته کودک نامگذاری شده است.