به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، حسن بختیاری با اشاره به مدیریت فشار شبکه در سال جاری گفت: با اقداماتی که صورت گرفت ضمن اینکه قطعی آب را در شبکه نداشتیم نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش تولید داشتیم که بخش عمده آن در قالب مدیریت مصرف اتفاق افتاد.
وی از سلامت کامل آب قم خبر داد و تصریح کرد: از نظر بهداشتی سلامت آب قم کاملا تضمین و تأیید شده و نهادهای زیربط نیز نظارت کامل و دائمی بر روی سلامت آب دارند.
بختیاری با اشاره به کمبود منابع آبی در کشور به ویژه در استان قم که در منطقهای گرم و خشک قرار گرفته است، اظهار داشت: کمآبی جزو ویژگیهای ذاتی اقلیم ما است لذا این مشکل به صورت دائمی در استان وجود دارد.
وی مدیریت تولید و توزیع را از برنامههای سال جاری شرکت آب و فاضلاب قم برشمرد و گفت: در همین راستا با تلاشهای صورت گرفته و اقدامات فنی، مهندسی و فرهنگی، تابستان را به خوبی پشت سر گذاشتیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه تنها مشکل امسال کاهش سهم قم از آب سدکوچری بود، خاطرنشان کرد: با کاهش حجم ورودی آب بالاجبار برای تأمین آب شهر قم از منابع زیرزمینی که از شوری بالایی برخوردار است استفاده کردیم که باعث کاهش کیفیت آب از نظر شوری در شبکه آبرسانی شهر شد.
بختیاری، همراهی و همکاری شهروندان را نیز در مدیریت مصرف و کاهش تولید مؤثر دانست و اظهار داشت: در بخش فضای سبز هم با همکاری مجموعه فضای سبز شهرداری اقدامات خوبی انجام شده هرچند که هنوز در این زمینه جای کار وجود دارد.
وی بر ضرورت جداسازی شبکه آبیاری فضای سبز از شبکه آب بهداشتی شهر تأکید و خاطرنشان کرد: با توجه به هزینههای تولید و انتقال آب انصاف نیست که از آب شبکه برای فضای سبز استفاده کنیم.
بختیاری طول شبکه آب را در شهر قم ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: از این میزان حدود ۲۰۰ کیلومتر شبکه فرسوده است و از حدود هزار و ۷۰ کیلومتر شبکه فاضلاب نیز بیش از ۲۵۰ کیلومتر شبکه فرسوده در شهر وجود دارد.
وی از اصلاح و توسعه بیش از ۱۶ کیلومتر شبکه آب در شهر در ۶ ماه نخست سال جاری خبر داد که نسبت به سال گذشته از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.