به گزارش روز شنبه آستان قدس رضوی مصطفی سلطانی افزود: دستکم ۳۰۰ نفر از گروههای مختلف تحصیلی و آزاد عضو کتابخانه گویای رضوی هستند.
وی با بیان این که مجموعه آستان قدس رضوی همیشه نگاه ویژهای به اقشار آسیبپذیر جامعه به خصوص معلولان دارد ادامه داد: کتابخانه گویای رضوی در سال ۱۳۸۳ راه اندازی شده است و عضویت در کتابخانه برای روشندلان، رایگان است.
مسوول کتابخانه گویای رضوی مشهد گفت: برخی از منابع درخواستی اعضا نیز از طریق پست برای آنها ارسال میشود بدین صورت که اعضا و مراکز مختلف از طریق سایت و تلفن این کتابخانه امکان درخواست منابع اطلاعاتی مورد نیاز خود را دارند که این منابع پس از بررسی و آمادهسازی، در مشهد با همکاری کتابخانه سیار آستان قدس رضوی و در سراسر کشور از طریق پست، به صورت رایگان و در کمترین زمان ممکن در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
کتابخانه گویای رضوی در خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی، خیابان مجلسی غربی یک، مشهد واقع است.
طبق آمار مسوولان بهزیستی خراسان رضوی، در حال حاضر، ۱۸ هزار پرونده ویژه معلولیتهای بینایی در این استان تشکیل شده که از این تعداد، هشت هزار و ۵۰۰ پرونده مربوط به به مشهد است.
براساس دسته بندی شدت معلولیت از خفیف تا شدید، در حال حاضر، دستکم پنج هزار پرونده بینایی خفیف، پنج هزار متوسط، ۶ هزار شدید و هزار و ۲۰۰ پرونده بینایی خیلی شدید در استان است.
۱۵ اکتبر مصادف با ۲۳ مهرماه به نام روز جهانی عصای سفید نامگذاری شده است.