به گزارش ایرنا، طلای سیدهالهام حسینی برای نخستین مرتبه در قهرمانی آسیا بارقههای امید را برای کسب موفقیتهای بیشتر بانوان این مرز و بوم در جهان و المپیک روشن کرد.
بانوی وزنهبرداری که از سال ۹۷ تاکنون برای رسیدن به رکوردهای تاریخی و کسب اولینها تلاش زیادی کرد و هرگز ناامید نشد.
نخستین تجربه حسینی در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی نینگبو چین در سال ۱۳۹۸ بود. او ابتدا در دسته ۷۱ کیلوگرم به روی تخته رفت و توانست با مجموع ۱۷۶ کیلوگرم در جایگاه ششم قاره کهن بایستد.
دومین رقابتی که این بانوی وزنهبردار برای نخستین بار در همان سال وزنه زد و تجربه جدیدی برای او محسوب شد، مسابقات جهانی تایلند بود. حسینی در دسته ۷۱ کیلوگرم و مجموع ۱۹۵ کیلوگرم در رده شانزدهم جهان قرار گرفت.
پس از آن فدراسیون وزنهبرداری برای آنکه گامهای این بانو را برای رسیدن به سهمیه بازیهای المپیک توکیو تثبیت کند، دسته وزنی وی را از ۷۱ به ۷۶ کیلوگرم تغییر داد. او در آبان ۹۸ با حضور در مسابقات بینالمللی جام نعیم سلیمان اوغلو به میزبانی غازی آنتپ ترکیه به روی تخته رفت و در کنار سه وزنهبردار دیگر در گروه اول و با مجموع ۱۹۸ کیلوگرم در جایگاه سوم قرار گرفت. مدال برنز او در این رقابتها، به عنوان نخستین مدال تاریخ وزنهبرداری زنان ایران ثبت شد.
حسینی در گام بعدی راهی قطر کاپ شد و در گروه اول دسته ۷۶ کیلوگرم با مجموع ۲۰۲ کیلوگرم در رده نهم این مسابقات جای گرفت. همچنین دسته وزنی این بانوی وزنهبردار در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا در تاشکند ازبکستان در اردیبهشت ۱۴۰۰ به ۸۱ کیلوگرم ارتقا یافت و او با مجموع ۲۱۳ کیلوگرم با عنوان پنجمی به کار خود پایان داد.
این بانوی وزنهبردار در آذرماه ۱۴۰۰ در مسابقات قهرمانی جهان در ازبکستان در دسته ۸۱ کیلوگرم به روی تخته رفت و با ثبت رکورد مجموع ۲۲۳ کیلوگرم در جایگاه ششم قرار گرفت.
این وزنهبردار هرچند دسته وزنی خود را تغییر داد اما نتوانست جزو المپیکیهای وزنهبرداری زنان باشد اما یک گام به تاریخسازی در بازیهای اسلامی و آسیا نزدیک شد.
ملیپوش دسته ۸۱ کیلوگرم در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی در مرداد ماه با مجموع ۲۲۳ کیلوگرم برای نخستین بار در تاریخ وزنهبرداری زنان ایران به یک مدال طلا در یکضرب و دو برنز در دوضرب و مجموع و عنوان سومی دست یافت.
کسب سه مدال خوشرنگ در بازیهای اسلامی مسیر رسیدن به طلا در قاره کهن را برای او هموار کرد. وی در مسابقات قهرمانی آسیا در بحرین با رکورد ۱۰۲ کیلوگرم در حرکت یک ضرب به مدال طلا رسید. او در حرکت دو ضرب هم به رکورد ۱۲۵ کیلوگرم رسید تا با ثبت رکورد مجموع ۲۲۷ کیلوگرم، سه مدال طلای خوشرنگ کسب کند.
او توانست بار دیگر به نخستینها برسد و اولین مدال تاریخ وزنهبرداری زنان در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا را از آن خود کند تا به دیگر دختران مشتاق به وزنهبرداری ایران نشان دهد که انگیزه، اراده و پشتکار میتواند مسیر طلایی را به روی آنها بگشاید تا نام این ورزشکاران را در تاریخ وزنهبرداری زنان آسیا یا حتی جهان جاودانه سازد.
عملکرد الهام حسینی در رقابتهای آسیایی و جهانی:
۱۳۹۸/ قهرمانی آسیا نینگبو چین، دسته ۷۱ کیلوگرم (۷۸ کیلوگرم یکضرب، ۹۸ کیلوگرم دوضرب، مجموع ۱۷۶ کیلوگرم) ششم آسیا
۱۳۹۸/ مسابقات جهانی وزنهبرداری تایلند، دسته ۷۱ کیلوگرم (۸۳ کیلوگرم یکضرب، ۱۰۸ کیلوگرم دوضرب و مجموع ۱۹۱ کیلوگرم) شانزدهم جهان
۱۳۹۸/ رقابتهای بینالمللی جام نعیم سلیمان اوغلو ترکیه، دسته ۷۶ کیلوگرم (۸۸ کیلوگرم یکضرب، ١١٠ کیلوگرم دوضرب و ١٩٨ کیلوگرم مجموع) کسب عنوان سومی
۱۳۹۸/ قطرکاپ، دسته ۷۶ کیلوگرم (۹۰ کیلوگرم یکضرب، ۱۱۲ کیلوگرم دوضرب و ۲۰۲ کیلوگرم مجموع) کسب عنوان نهمی
۱۴۰۰/ مسابقات قهرمانی آسیا تاکشند ازبکستان، دسته ۸۱ کیلوگرم (۹۹ کیلوگرم یکضرب، ۱۲۲ کیلوگرم دوضرب و ۲۱۳ کیلوگرم مجموع) پنجم آسیا
۱۴۰۰/ مسابقات قهرمانی جهان ازبکستان، دسته ۸۱ کیلوگرم (۹۸ کیلوگرم یکضرب، ۱۲۵ کیلوگرم دوضرب و ۲۲۳ کیلوگرم مجموع) ششم جهان
۱۴۰۱/ بازیهای کشورهای اسلامی ترکیه، دسته ۸۱ کیلوگرم (۱۰۰ کیلوگرم یکضرب، ۱۲۳ کیلوگرم دوضرب و ۲۲۳ کیلوگرم مجموع) کسب عنوان سومی
۱۴۰۱/ مسابقات قهرمانی آسیا بحرین، دسته ۸۱ کیلوگرم (۱۰۲ کیلوگرم یکضرب، ۱۲۵ کیلوگرم دوضرب و ۲۲۷ کیلوگرم مجموع) قهرمان آسیا