قزوین -ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان جوجه ریزی در استان تا ۲۳ مهرماه ۱۴ درصد و در کل سال ۶ درصد نسبت به مدت مشابه قبل افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا افلاطونی روز یکشنبه در نشست کارگروه مشترک تنظیم بازار و قرارگاه امنیت غذایی استان قزوین افزود: با این میزان جوجه ریزی صورت گرفته در تامین مرغ در آینده مشکلی نخواهیم داشت ضمن اینکه مرغ منجمد نیز در سردخانه های استان به میزان قابل توجهی تامین شده است.

وی افزود: تامین مرغ سایز را در دستور کار قرار داده ایم که در سطح کشور مغفول مانده و برای تحقق این هدف در مرحله اول پرورش مرغ را از ۶۰ روز به ۵۵ روز و سپس به ۴۵ روز کاهش می دهیم.

این مسوول گفت: متاسفانه جهاد کشاورزی در حوزه نظارت و بازرسی تنها مانده به رغم اینکه بسیج همکاری خوبی در این زمینه داشته است اما در تامین خودرو و امکانات همچنان با چالش مواجه هستیم.

افلاطونی افزود: در سال زراعی گذشته،  در حوزه تامین گندم خوب عمل شد و امسال رشد کشت کلزا و گندم در دستور کار است.

وی اظهار داشت: تخصیص و اعلام سهمیه آب استان از سد طالقان برای کشت پاییزه هنوز اعلام نشده و از استاندار در این رابطه تقاضای مساعدت داریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: امسال همچنین تولید زیتون ۲ تا ۲.۵ برابر نسبت به سال قبل رشد داشته و چالش ما این است که زیتون دست کشاورز بماند و از وزارتخانه خواهش کردیم واردات روغن زیتون را ممنوع یا محدود کنند.

اختصاص تسهیلات به زیتون کاران قزوینی

وی اضافه کرد: در راستای حمایت از زیتون کاران، ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای زیتون استان تخصیص یافت.

این مسوول افزود: در تخصیص سهمیه برنج، روغن و شکر ۹۵ درصد سهمیه استان جذب شده و در تامین آنها مشکلی نداریم.

وی افزود: در تامین نهادهای دامی شامل جو، سویا و ذرت شرایط کاملا عادی است و کشاورزان هرچقدر نیاز داشته باشند توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان قابل تامین است.

افلاطونی افزود: ۶۰ درصد از بدهی مرغداران و دامداران استان پرداخت شده و نقدینگی مطالبات آنها در حال حل و فصل شدن است.

تشکیل ۶ هزار و ۵۸۸ پردنده تخلف قاچاق و کالا در تعزیرات استان قزوین

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین نیز در این نشست گفت: از ابتدای سال تا ۲۲ مهرماه جاری ۶ هزار و ۵۸۸ پرونده تخلف قاچاق و کالا در تعزیرات استان تشکیل شده که جرایم تعیین شده در این خصوص بیش از ۴۵۵ میلیارد تومان بوده است.

علیرضا حسن پور گفت: در حوزه درمان نیز ۲۸۸ پرونده تشکیل شده و هزار و ۲۲۴ پرونده در حوزه نان بوده که بیشترین میزان پرونده ها را دارد و ۱۲۷ فقره پرونده تخلف نیز در حوزه مرغ بوده است.

وی همچنین گفت: در این مدت ۲۲ هزار و ۴۰۹ بازرسی صورت گرفته و ۲۲۴ اکیپ در این زمینه فعالیت داشته اند.