به گزارش ایرنا مهران فاطمی روز دوشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان افزود: با توجه به اهمیت تربیت معلم، پیشنهاد میشود تا تعدادی از معلمان انتخاب و آموزش ببیند و در برخی از مدارس که به عنوان پایلوت انتخاب خواهند شد، به آموزش این درسها بپردازند.
به گفته وی طرح عملیات این پیشنهاد نیز در شورای آموزش و پرورش مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
استاندار یزد در ادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه ثمنها هیچ فعالیت اقتصادی ندارند، گرفتن مالیات از آنها معنایی ندارد.
وی افزود: طی کردن روند مالیات برای این ثمنها حتی اگر به پرداخت منجر نشود، دردسری برای دو طرفین است چرا که سازمان مالیات باید کار اضافهای انجام دهد و هم با توجه به اینکه ثمنها پولی برای پرداخت مالیات نمیکنند، چیزی عاید این سازمان نمیشود.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود از اهمیت عدالت در مشارکت اجتماعی سخن گفت و اظهار داشت: هم اکنون عدالت در مشارکت اجتماعی را شاهد نیستیم و تعداد ثمنها در شهرستانها به اندازه مرکز استان نیست. برخی شهرستانها اصلا تشکل ندارند و بر این اساس از کمکهایی که به این ثمنها میشود، محروم هستند.
وی نسبت به کاهش تمایل جوانان برای مشارکت اجتماعی ابراز نگرانی کرد و ادامه داد: عوامل کاهش میزان مشارکت اجتماعی باید مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد، به عنوان مثال قبلا برای تشکیل گروه سرود در مدرسه استقبال زیادی میشد، اما هم اکنون استقبال چندانی صورت نمیگیرد.
فاطمی عدم بهسازی و توانمندسازی شورای مرکزی را یکی از ضعفهای ثمنها عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: ابرثمنهایی نظیر بسیج و هلال احمر در گذشته دارای شورای هماهنگی بودند که باید بار دیگر شکل گرفته و شاهد همگرایی آنها باشیم.
وی راه اندازی سالن کارخانه جنوب با همکاری بنیاد مستضعفان به عنوان اولین شتاب دهنده کسب و کارهای فرهنگی و اجتماعی را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد و خواستار پیگیری این پیشنهاد شد.