به گزارش خبرنگار ایرنا هر ساله با آغاز فصل بازگشایی مدارس، ماجرای پردردسر خانوادهها از پیدا کردن مدرسه مناسب و ثبت نام دانش آموزان گرفته تا تعیین سرویس رفت و برگشت برای فرزندان شان تکرار میشود، مشکلی که بعضا تا اوسط مهر و گاها ابتدای آبان ادامه دارد.
پس از ۲ سال که دانشآموزان از محیط مدارس به دلیل کرونا دور بودند این بار بازگشایی حضوری مدارس چالش جدیدی بنام سرویس مدارس برای خانواده دانش آموزان به وجود آورده است.
مشکل کمبود سرویس مدارس از یک سو و افزایش چشمگیر نرخ کرایه این سرویسها از سوی دیگر باعث شده تا تعداد زیادی از دانش آموزان آبادانی با مشکل نبود سرویس مواجه شوند.
از سوی دیگر حجم بالای تقاضای والدین دانش آموزان آبادانی برای سرویس مدارس، افزایش نرخ کرایه از سوی دیگر باعث شده شمار زیادی از دانش آموزان بدون سرویس و با مشکلات زیادی راهی مدارس شوند.
کمبود سرویس مدارس در آبادان به گونهای است که موجب گلایه و اعتراض والدینی شده که خود شاغل هستند و مجبورند ساعاتی از روز را مرخصی بگیرند تا فرزندشان را از منزل تا مدرسه و بالعکس همراهی کنند.
پدر یکی از دانش آموزان آبادانی در این خصوص با ابراز گلایه از مسئولان آبادانی گفت: حدود یک ماه از بازگشایی مدارس گذشته ولی فرزندم بدلیل نبود سرویس همچنان بلاتکلیف است و مجبور هستیم هر روز صبح اول او را به مدرسه برسانم و با تاخیر راهی محل کار شوم.
رضا قنبری افزود: از همان ابتدا در سامانه ثبت نام سرویس مدارس ثبت نام کردم ولی متاسفانه تاکنون که حدود یک ماه از آغاز فصل بازگشایی مدارس گذشته هنوز اقدامی برای معرفی سرویس نشده و خانوادهها دچار سردرگمی شده اند.
صادق برحی پدر یکی دیگر از دانش آموزان آبادانی نیز گفت: آموزش و پرورش و سازمان تاکسیرانی آبادانی در ساماندهی سرویس مدارس ضعیف عمل کرده به طوری که اکثر دانش آموزان پس از گذشت حدود یک ماه با مشکل راهی مدارس می شوند.
مادر یک دانشآموز نیز گفت:بیرون از مدارس خیلی از رانندگان کرایههای نامتعارف را برای سرویس مدارس طلب میکنند که توان پرداخت آن را نداریم.
فاطمه هاشمی افزود:در حالی که نرخ کرایه سرویس مدرسه برای محل سکونت ما پنج میلیون ریال تعیین شده است رانندگان نرخی بین ۶ میلیون تا هفت میلیون ریال طلب میکنند که برخی از خانوادهها توان پرداخت آنرا ندارند.
وی اظهار داشت:به نظر میرسد که نظارت درستی بر سرویس مدارس نیست و بسیاری از رانندگان خارج از شرکتهای اعلام شده از سوی تاکسیرانی اقدام به جابجایی دانشآموزان میکنند.
کمبود حدود ۱۰۰ سرویس در آبادان
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی آبادان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر ۳۵۰ خودرو مشغول سرویس دهی به حدود یکهزار و ۷۰۰ دانش آموز آبادانی هستند.
طارق طویشی اظهار داشت: برای سرویس دهی به تمامی دانش آموزان آبادان حدود ۱۰۰ دستگاه خودروی دیگر نیاز است که با نرخ مصوب از سوی فرمانداری و شورای شهر آبادان کمتر رانندهای حاضر به همکاری میشود.
وی بیان کرد: تلاش می شود برای کمک به سرویس مدارس از آژانس ها و تاکسیهای اینترنتی کمک گرفته شود و قطعا این مشکل تا پایان هفته جاری رفع خواهد شد تا تمامی دانش آموزان امکان استفاده از سرویس را داشته باشند.