به گزارش روز سهشنبه خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» در نخستین کارگاه مدیریت استراتژیک شهرستان ملایر اظهار داشت: برنامهمحوری میتواند ما را در رسیدن به اهداف کمک کند و یاری دهنده، تسریعکننده و تسهیلکننده باشد.
وی با بیان اینکه بدون داشتن برنامه برای رسیدن به اهداف، گرفتار روزمرگی خواهیم شد، افزود: برنامهمحوری و ترسیم چشمانداز، یک نقطه طلایی و موضوع مورد وفاق در تمام مکاتب مدیریتی است.
فرماندار ویژه ملایر خطاب به مدیران دستگاههای اجرایی تاکید کرد: نقشه راه، پیشرانهای اقتصادی ملایر و شاخصهایی که میتواند تحول و توسعه این شهرستان را رقم بزند، باید مشخص و برنامه راهبردی و استراتژیک همراه با نگاه علمی ترسیم شود.
اسماعیلی گفت: در این زمینه به برنامهای نیاز داریم که نخبگان شهر روی آن وفاق داشته باشند و همراهی بین جامعه علمی و دانشگاهی و جامعه اجرایی و دستگاه های اجرایی ما رقم بخورد.
به گفته وی با این نگاه و ایده، کارگاههای مدیریت استراتژیک طراحی شده و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در حال اجرا است و کارگاههای دیگری نیز در حال طراحی است.
معاون استاندار همدان با تاکید بر اینکه در تراز راهبردی از فقر بانکهای اطلاعاتی رنج میبریم، ادامه داد: هیچ بانک اطلاعاتی چه در حوزههای مختلف مسائل علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و چه در حوزه زیرساختهایی که بتواند به عنوان پیشران و زیرساختی مورد استفاده قرار گیرد، نداریم و اگر هم هست، جزیرهای و بیارتباط با یکدیگر عمل میکنند.
اسماعیلی تاکید کرد: یک فرمانده واحد باید بتواند اقتصاد، صنعت، کشاورزی، مسائل اجتماعی و فرهنگی و هر آنچه که زیست بهتر مردم ملایر را رقم میزند، شناسایی و به این بانک اطلاعاتی مشرف باشد و همانند یک دیده بان برنامهریزی و اقدامات را ارزیابی کند.
وی با بیان اینکه مدیران باید از موازیکاری پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: بنا داریم با وفاق و همدلی مبتنی بر برنامه و متون علمی و دستاوردهای تجربی حرکت کرده و با هماهنگی، همراهی و مشارکت بخش علمی، دانشگاهیان، نخبگان و همه دلسوزان این مسیر امیدآفرین را که شروع شده، به سرعت ادامه دهیم و مردم طعم شیرین این تعهد را بچشند.
به گزارش ایرنا؛ نخستین کارگاه آموزشی مدیریت استراتژیک با حضور مدیران دستگاههای اجرایی، بخشداران و معاونان فرماندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر برگزار شد.