کرج - ایرنا - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مصرف مواد مخدر استان البرز گفت: ۶۰ خیر و کارآفرین برای راه اندازی مجمع خیرین یاریگران زندگی این استان با هدف درمان، اشتغال معتادان و حمایت از خانواده های آسیب دیده از اعتیاد شناسایی شدند.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی نمایندگی مجمع خیرین یاریگران زندگی استان البرز سردار جعفر حسینی در آیین راه اندازی این نمایندگی در استان البرز افزود: حل معضل اعتیاد با یاری مردم به نتیجه می‌رسد و باید اقدامات پراکنده را برای حل مشکل اعتیاد منسجم کرد .

وی ادامه داد: امیدوارم بستری فراهم شود که اقدامات متفرق نیکوکاران در جهت اشتغال دائم و بهبود کیفیت زندگی مددجویان و رهاشدگان از اعتیاد به مواد مخدر سامان یابد.

حسن حمزه‌زاده، دبیرکل مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور نیز در این آیین بیان داشت: در این استان چهار زندان بزرگ وجود دارد و همین نشان دهنده این است که آسیب‌های اجتماعی مانند حاشیه‌نشینی، مهاجرت، طلاق و به ویژه اعتیاد به مواد مخدر که یکی از سرشاخه‌های اصلی جرایم است در آن از بسیاری از نقاط کشور بیش‌تر است. 
وی افزود: در حوزه پیشگیری از اعتیاد و اشتغال، تلاش‌های زیادی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در استان البرز صورت پذیرفته است.

حمزه زاده گفت: اما در این بخش نیز نیازمند برنامه‌ای جامع هستیم و در این زمینه احداث چندین اردوگاه مراقبت و اشتغال معتادان باید به جد دنبال شود و باید بتوانیم توان خیرین، امکانات دستگاه‌ها و نهادهای دولتی را در مدار عمل و اجرا قرار دهیم.
وی اظهار کرد: بسیار خوشحالیم که امروز خیرین ما به جایی رسیده‌اند که به عرصه جدیدی از اقدامات نیکوکارانه ورود کرده‌اند که پیش‌تر سابقه نداشته است و آن تاسیس کارخانه در کمپ‌های ترک اعتیاد است که به اشتغال مولد، امنیت پایدار، آرامش و آسایش روانی خانواده‌های دارای معتاد کمک بسزایی می‌کند.

علیرضا نبی، رییس هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور نیز در ادامه آیین راه اندازی نمایندگی مجمع خیرین یاریگران زندگی استان البرز اضافه کرد: یاریگران زندگی کارش بسیج نیروهای متفرقی است که هرکدام به سهم خود در مواجهه با آسیب اجتماعی اعتیاد در گوشه‌گوشه ایران اسلامی فعالیت می‌کنند .

وی بیان داشت: در حقیقت، قبلا همه ما متفرق بودیم، اما اکنون کنار یکدیگر محکم و ستبر در مقابل مشکلات و ناملایمتی‌ها ایستاده ایم .

نبی اضافه کرد:  در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی، منطق حکم می‌کند که همه آستین بالا بزنیم و جوانان خود را از این آسیب نجات بدهیم. مجمع خیرین یاریگران زندگی بازوی ستاد مبارزه با قاچاق مواد مخدر در مواجهه با آسیب‌ اجتماعی بزرگی به نام اعتیاد است. 

فرمانداران استان البرز در تلاش برای راه اندازی کمپ های ماده ۱۶ هستند 

 مرتضی ولی‌پوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز نیز دراین آیین ضمن تشکر از خیرین و نیکوکاران و کارآفرینان حاضر در نشست گفت: خیرین منشاء اثرات و برکات و باقیات و الصالحات بسیاری هم برای جامعه و هم برای خود هستند.
وی افزود: در بحث راه‌اندازی کمپ‌های ماده ۱۶ در تمام شهرستانها، فرمانداران استان البرز در تلاش هستند تا فضاهای مناسب و درخوری را برای بازگرداندن و بازاجتماعی کردن معتادان متجاهر ایجاد کنند.

ولی پور با بیان این‌که  باید جلوی چرخه بازگشت معتاد به اعتیاد را گرفت گفت: معتاد متجاهر را به کمپ می‌بریم و بازپروری می‌کنیم، اما باید در کنار آن برایش شغل پایدار ایجاد کنیم تا انگیزه‌های او را برای زندگی در کنار خانواده افزایش دهیم و از بازگشتش به اعتیاد جلوگیری کنیم. 

دومین شعبه مجمع خیرین یاریگران زندگی، در استان البرز راه اندازی شد ودر آیین راه اندازی این شعبه استان البرز  میزبان جمعی از خیرین و نیکوکاران و کارآفرینان و فعالان حوزه اشتغال آسیب‌دیدگان، مددجویان و رهایافتگان از مواد مخدر بود تا در یک هماوردی دیگر، یکی از تشکل های استانی مجمع خیرین یاریگران زندگی شکل گیرد و البرزنشینان نیز به جمع یاریگران زندگی بپیوندند. 

در آیین راه اندازی نمایندگی مجمع خیرین یاریگران زندگی استان البرز ۶۰ نیکوکاران و خیر به عنوان عضو هیات امنا انتخاب شدند و در ادامه انتخابات هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان البرز برگزار شد که به ترتیب آراء حمید کریمی، امیر آجرلو، عباس عاشری، جواد ذرین، وحید نعمتی، محمدرضا انوشه‌ای و حسن حسین‌قلی به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان البرز برای مدت ۲ سال انتخاب شدند و کیومرث محمودی و سارا گلزاری به عنوان اعضای علی‌البدل هیات مدیره انتخاب شدند.
همچنین در این انتخابات، مژگان عسگری به عنوان بازرس اصلی و عباس شاهدی به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.