زنجان - ایرنا - معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزش دختران دانش آموز روستایی در مدارس شبانه روزی استان‌ها توسعه خواهد یافت گفت: تلاش می‌شود با برنامه مدون و همکاری مشترک سه وزارتخانه کشور، آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان این مهم رخ دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا مریم کاظمی پور شامگاه سه شنبه در نشست با روسای هیات های ورزشی استان زنجان افزود: تلاش  می شود از بین ۱۵۰ هزار دختر روستایی در آموزشگاهها با توانمندی های جسمانی خاص کشف و تربیت استعدادهای بسیار بزرگی برای تقویت ظرفیت ورزش قهرمانی کشور رقم بخورد و این مهم در حوزه ارتقای سبک زندگی و استعداد یابی به هیات های ورزشی معرفی شوند.
این مسوول با اشاره به افتتاح ۱۶۲ پروژه ورزشی در هفته تربیت بدنی و ورزش بصورت ویدئو کنفرانس در سطح کشور گفت: سهم استان زنجان از این تعداد ۱۰ پروژه است.
وی با به اینکه استانداری ها به عنوان مهمترین جایگاه هماهنگی به منظور هم افزایی لازم بین بخشی در استان مسوولیت راهبری را در حوزه های مدیریتی بر عهده دارند، اضافه کرد: ورزش به عنوان یکی از رویدادهای بزرگ و اجتماعی است که می تواند از بسیاری از ناهنجاری ها  و آسیب های اجتماعی و همچنین ناهنجاری های جسمی پیشگیری کند.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه ورزش هزینه نیست بلکه یک نوع ذخیره محسوب می شود ادامه داد: با شناسایی دستگاهها و عناصری با کنار هم جمع شدن بسیاری از چالش ها به فرصت تبدیل شده و با کمک گرفتن از مدیریت استان ها مسائل بهبود پیدا می‌کند.
کاظمی پور با بیان اینکه در واقع استانداری ها جایگاههای زیست بوم و ظرفیت های استان را به نحو مطلوب و آنگونه که شایسته است می شناسد و مسایل بیش از هر عنصری آشنایی دارد، افزود: استان زنجان ظرفیت های بزرگی در بخش قهرمانی کشور دارد و امیدواریم در آینده هم شاهد این ظرفیت افزایی این بخش باشیم.
وی با بیان اینکه در بخش توسعه ورزش بانوان یک افت را شاهد بودیم، اضافه کرد: امیدواریم با تغییر در سیاستگذاری ها و رویکرد و دغدغه ای که نخبگان ورزشی دارند این ظرفیت ارتقا یابد تا به سهم اصلی خود برسد.
این مسوول با اشاره به اینکه در برنامه ریزی ها باید به آنچه واقعیت دارد توجه کرد، ادامه داد: در زمان حاضر میزان زیادی پروژه های نیمه تمام وجود دارد که بدون توجه به مسائل فنی و مدیریتی در مکان هایی کلنگ زنی شده که چالش های بزرگی را حتی برای  تکمیل پروژه هایی که ضرورت دارد ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه پروژه هایی که در ادوار گذشته بنا بر سلایق کلنگ زنی شده و متاسفانه بخشی از اعتبارات استانی و ملی را بخود اختصاص داده است، اظهار داشت: حتی پروژه هایی را شامل می شود که تکمیل و رها شده اند.
کاظمی پور با بیان اینکه شناسایی این مسائل در استان و اولویت ها دادن به بحث های ورزشی در استانداری ها نتیجه بهتری را رقم می زند، افزود: زنجان یکی از استان های شاخص وزارت علوم در تعدد دانشگاههای فعال محسوب می شود.
وی اضافه کرد: مقرر شده است با همکاری وزارت آموزش و پرورش نزدیک به ۲ هزارو ۵۰۰ مدرسه پس از تجهیز، روزهای پنجشنبه بازگشایی و برای استفاده ورزشی در اختیار دختران و مادران و پسران و پدران قرار گیرد.
کاظمی پور با اشاره به اینکه تمامی هیات های ورزشی استان بصورت جهادگرانه فعالیت می کنند خاطرنشان کرد: تلاش می شود مطالب هیات های ورزشی استان به معاونت های مربوطه ارجاع داده شود.