به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدحامد عاملی در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان بیان کرد: اگر برای اقداماتی که انجام میدهیم، نقشه راه داشته باشیم، برنامههای عملیاتی به نتیجه منجر میشود و یافتن روشهای مناسب بر اساس ظرفیتهای واقعی هر منطقه، در نیل به هدف حائز اهمیت است.
وی افزود: لازم است نقشه راه اشتغال هر کدام از شهرستانها با توجه به تعداد بیکاران و ظرفیتهای مختص هر منطقه تدوین و زیرساختهای لازم برای جذب سرمایهگذاریهای اشتغالزا و اقتصادی فراهم شود و چنانچه در هر شهرستانی زیرساختهای مورد نیاز موجود نباشد، باید بسترهای لازم برای ایجاد زیرساختها آماده شود.
استاندار اردبیل اظهار کرد: با توجه به آمادگی واحدهای کشتوصنعت فعال در استان اردبیل برای توسعه سرمایهگذاری و اشتغالزایی در استان، کشتوصنعت پارس در صورت مساعدت ۵۰۰میلیارد تومانی از محل تسهیلات، آمادگی ایجاد ۱۵۰۰ شغل را اعلام کرده که پیگیریهای لازم در این خصوص انجام میشود.
عاملی تصریح کرد: تکمیل پروژههای بزرگ شهرستانها که جزو ظرفیتهای مهم و رونقبخش منطقه هستند، مورد تأکید بوده و شبکه پایاب سد خداآفرین یکی از این ظرفیتها است که باید از روشها و الگوهای مختلفی دیگری به غیر از اعتبارات مصوب، دنبال جذب اعتبار برای این پروژه باشیم.
وی گفت: در خصوص تحقق برنامههای نقشه راه اشتغال، باید طرحهای اشتغالزایی که در قالب این برنامه حرکت میکنند و نیازمند تسهیلات و یا رفع موانع فعالیت هستند، مورد توجه قرار گرفته و هماهنگیهای لازم با دستگاههای اجرایی در راستای تسریع در روند اجرا صورت پذیرد.
استاندار اردبیل افزود: توجه به پروژههای پیشران در حوزههای کشاورزی، صنعت و گردشگری مهم بوده و باید توسعه گلخانهای در بخش کشاورزی، تکمیل طرحهای اقتصادی با پیشرفت بالای ۴۰درصد در صنعت و ایجاد دهکدههای توریستی در بخش گردشگری مورد توجه قرار گیرد.
عاملی ادامه داد: با توجه به طرح و برنامه اشتغال در حال تدوین شهرستانها با عنوان خانه معیشت در روستاها، لازم است احصای نیازمندیهای تسهیلاتی و یا کمکهای بلاعوض برای کمک به اجرا شدن این طرح و رونق تولید و اقتصاد در روستاها شد.
وی بیان کرد: اگر بتوانیم برنامه تدوینشده اشتغال را بر اساس ظرفیتهای هر شهرستان اجرایی کنیم، بخش مهمی از مشکل اشتغال جوانان استان حل میشود و سرمایهگذاری در بخش ظرفیتهای هر شهرستان در صورتی موفقیتآمیز است که منجر به افزایش درآمد مردم و تولید کالا و خدمات شود.
در این نشست یاسر عبداللهی عابد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل نیز با ارائه گزارشی از ظرفیتهای احصاشده در بخشهای گردشگری، کشاورزی و صنعت، از تدوین این برنامه بر اساس ظرفیتهای شهرستانها خبر داد.