به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، عیسی زارع پور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره عدم برخورد با فروشندگان فیلترشکن ها گفت: همانطور که بارها کارشناسان اعلام کرده اند، استفاده از ابزارهای موسوم به فیلترشکن حتما آسیب جدی برای دستگاه ها و گوشی ها و لپ تاپ ها و رایانه اینگونه ادوات دارد زیرا راه رخنه هکرها را به گوشی های مردمتسهیل می کند و به عنوان کارشناس به مردم توصیه می کنم تا جایی که می توانند، از این ابزارها استفاده نکنند.
وزیر ارتباطات اظهار داشت: باید گفت که فروش فیلترشکن غیر مجاز است اما متاسفانه جرم انگاری نشده است؛ البته تلاش هایی صورت می گیرد که جرم انگاری شود البته این جزو وظایف من نیست و نهادهای مربوطه باید دنبال کنند اما استفاده از اینها با ایجاد ناامنی در ادوات و ابزارها همراه می شود.
به گفته وی، اکنون تلاش هایی صورت می گیرد که فروش این ابزارها علاوه بر غیرمجاز بودن، جرم انگاری شود.
وزیر ارتباطات در ادامه از تدوین بسته حمایتی دولت برای حمایت از کسب و کارهای مجازی خبر داد و گفت: این بسته شامل مواردی از جمله معافیتهای مالیاتی است که جزئیات آن در هفته آینده اعلام خواهد شد.
وی توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی را یکی از اولویتهای دولت سیزدهم برشمرد و افزود: سال گذشته دولت جمعی از وزیران را در قالب کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال مامور برطرف کردن موانع سر راه توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور کرد و مصوباتشان مانند مصوبات هیات وزیران است؛ هم اختیارات ریاست جمهور در قالب اصل ۱۲۷ و هم اختیارات هیات وزیران در قالب اصل ۱۳۸ به این کارگروه تفویض شده است.
زارعپور خاطرنشان کرد: خوشحال هستم اعلام کنم روز گذشته این کارگروه در ششمین جلسه، مصوبه بسیار خوبی را برای حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی کشور مصوب کرد.
وی ادامه داد: این مصوبه از معافیتهای مالیاتی برای کسب و کارهایی که در داخل کشور در بستر فضای مجازی فعالیت میکنند تا تسهیلات بانکی، تسهیل صدور مجوز، حمایتهای تبلیغاتی و بندهای گوناگون که در قالب ۱۵ ماده روز گذشته - ۲۶ مهر- به تصویب رسید و بعد از ابلاغ رسمی در یک نشست خبری جزئیات آن اعلام می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: با اجرای این بسته حمایتی که در موضوعات مختلف است، جان تازهای در کسب و کارهای مجازی کشور دمیده و بخش زیادی از نگرانیهای آنها برطرف میشود.
زارع پور همچنین با تاکید بر اینکه در یک ماه گذشته به هیچ وجه اینترنت سراسری قطع نشده بود و محدودیتهای مقطعی اعمال شده و خسارت مشترکین جبران میشود، اظهار داشت: چند روز است که محدودیت ها به جز در مورد دو پلت فرم که بنا به تصمیم نهادهای امنیتی بسته است، برداشته شده است و تصمیم درباره ادامه فعالیت این دو نیز در مجموعه متولی کار انجام می شود که وزیر ارتباطات عضوی از آن است.
زارع پور افزود: حتی در مورد ارایه دهندگان خدمات ماهواره ای نیز اعلام کرده ایم که از فعالیت شرکتی که قواعد جمهوری اسلامی و قواعد بین المللی را بپذیرد، استقبال می کنیم.