به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله جوادی آملی روز چهارشنبه در پیامی تصویری خطاب به کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه که در ساری برگزار شد، افزود: واقعه غدیر چکیده اتمام نعمت و اکمال رسالت خاتم رسولان و سرآغاز امامت وارثانِ بحق مُلک و ملکوت است که دلایل و اسناد این واقعه بزرگ و مقدس در کتب عامه نیز به فراوانی دیده می شود.
وی ادامه داد: خصوصیت های عقل نظری و عقل عملی امیرالمومنین (ع) فراوان است که باید از این گنجینه گران بها همواره استفاده کنیم.
آیت الله جوادی آملی اضافه کرد: جریان نبوت از خلقت آدم شروع و به حضرت ختمی مرتبت ختم شد و با امامت تداوم یافت و سرانجام حکومت پیامبر(ص) با ظهور قائم، جهانی خواهد شد.
این مرجع تقلید گفت: اسم آوردن از حکومت جهانی دشوار است چه رسد به تشکیل و تحقق آن؛ زیرا همه ادیان، ملل و نحلی که هست همه باید زیر پرچم یک انسان کامل حاضر شوند، بنابراین کسانی میتوانند منتظر باشند که وقتی به حکومت رسیدند در مسیر حق و حقانیت حرکت کنند.
آیت الله جوادی آملی تاکید کرد: امیرالمومنین در بین امت اسلامی نخستین مسلمانی است که معارف الهی و عقاید حقه را تبیین کردند و از آن دفاع و حمایت نمود؛ لذا نزد محققان علوم الهی، رسول اکرم (ص) معلم اول و علی بن ابیطالب (ع) معلم ثانی است و هیچ فرد دیگری توان تحریر مسائل عمیق توحید و سایر اسما و اوصاف خداوند را ندارد.
وی ادامه داد: بنیاد بینالمـللی غدیر ظرفیت باشکوهی است که باید همگان از این ظرفیت فراهم شده بهره ببریم.
به گزارش ایرنا، بنیاد بینالمـللی غدیر با انگیزه مـعرفی فرهـنگ نورانی غـدیر و مصحف شـریف نهجالـبلاغه، نخستین کنـگره بین المـللی راهکارهای گسـترش فرهنـگ غدیر و نهـجالبلاغه در جهان را با همکاری دفتر نماینده ولی فقیه، استانداری، حوزه های علمیه، دانشگاهها، نهادها، مراکز علمی ، فرهنگی استان مازندران ، با اهداف آشنایی با فرهنگ غدیر به عنوان الگوی حکومتی برای جوامع انسانی، آشنایی با نهج البلاغه به عنوان گنجینه بیکران معارف اسلامی، گشودن افق های جدید با بهره گیری از سرچشمه های غدیر و نهج البلاغه، تامین نیازهای ضروری جوامع انسانی از طریق گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه به عنوان کلید حل مشکلات عصر حاضر، مقابله علمی با بحران های مختلف فردی و اجتماعی حاکم بر جوامع انسانی از منظر نهج البلاغه، گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهضت نهج البلاغه خوانی در جهان این کنگره را برگزار کرد.
این آیین اکنون با حضور ۳۰ نفر از اندیشمندان و متفکران اسلامی از کشورهای مختلف جهان در ساری مرکز مازندران در حال برگزاری است.
۳۰۲ مقاله به این کنگره ارسال شد که ۲۸ مقاله بهعنوان مقاله برتر انتخاب شد.