اهواز - ایرنا - رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه گفت: یک محیط بان به نام سید سجاد حسینی، در درگیری با شکارچیان غیرمجاز و مسلح در منطقه سادات حسینی شهرستان دزپارت مجروح شد.

احمد امیری روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا بیان کرد: درگیری بین محیط‌بانان و شکارچیان غیرمجاز در ارتفاعات منطقه سادات حسینی در بخش قارون از توابع شهرستان دزپارت، در نزدیکی منطقه حفاظت شده شالومنگشت در ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه سه شنبه اتفاق افتاد.

وی افزود: ۲ نفر از محیط بانان در پی گزارش اهالی درباره حضور شکارچیان غیرمجاز، در منطقه حضور یافته و در مسیر شکارچیان کمین کردند؛ شکارچیان به فرمان ایست محیط بانان توجه نکردند که منجر به درگیری شد.

امیری اضافه کرد: در این درگیری سید سجاد حسینی که محیط بان نمونه ۲ سال پیش در کشور بوده، مورد اصابت گلوله شکارچیان قرار گرفت و از ناحیه دست زخمی شد.

وی با بیان اینکه ۱۸ ساچمه به دست راست این محیط بان اصابت کرده، ادامه داد: این محیط بان ابتدا به درمانگاه قارون و پس از آن برای ادامه مداوا به بیمارستان دهدز و ایذه اعزام شد اما به دلیل نیاز به دستگاه‌های تخصصی، برای ادامه درمان باید به اصفهان یا تهران اعزام شود.

امیری گفت: حال عمومی این محیط بان، هم اکنون خوب گزارش شده و خوشبختانه خطر قطع عضو وی را تهدید نمی‌کند اما درد شدیدی در ناحیه دست دارد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست ایذه همچنین بیان کرد: شکارچیان غیرمجاز به دلیل پوشاندن سر و صورتشان، شناسایی نشدند اما شکایتی در دادگاه دهدز مطرح شده که در حال پیگیری و تعقیب قضایی است.

بر اساس این گزارش، دهدز مرکز شهرستان دزپارت در شمال شرق خوزستان قرار دارد و زیرنظر اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه است.

خرداد ماه امسال نیز یکی از محیط بان‌های منطقه حفاظت شده چهل‌پا اندیمشک با شلیک سلاح جنگی شکارچیان زخمی شد.