ارومیه - ایرنا - رییس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز «رویداد تانا» در استان، گفت: در این رویداد که بخش دموی آن امروز و بخش اصلی آن فردا / پنجشنبه/ برگزار می‌شود، هفت صندوق سرمایه گذاری از ایده‌های برتر ارائه شده، حمایت می‌کنند.

جواد نوری نیا روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در توضیح «رویداد تانا» افزود: هدف از این طرح ترویج گفتمان نوآوری، توسعه و تقویت اکوسیستم نوآروی در استان‌ها با نگاه به مزیت‌های نسبی و ظرفیت‌های فناورانه و همچنین مسایل و نیازهای منطقه‌ای است و نام آن از اختصار «توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها» گرفته شده و با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، در استان‌ها عملی شده است.

وی با اعلام اینکه ۲۲ ایده برای رویداد تانا در آذربایجان‌غربی ارسال شده است، اظهار کرد: ۳۲ طرح فن‌آورانه نیز به این رویداد ارسال شده که مورد داوری قرار خواهد گرفت.

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی ترویج گفتمان نوآوری و کارآفرینی، ارتقای سطح دانش و توانایی بازیگران اکوسیستم نوآوری، کمک به شکل گیری و تقویت اکوسیستم نوآوری و توسعه تعامل و همکاری بین اکوسیستم‌های نوآوری را از مهمترین اهداف این رویداد عنوان کرد و ادامه داد: افزایش تاثیر گذاری اکوسیستم های استانی در اکوسیستم ملی نوآوری، افزایش سهم نخبگان، دانشمندان و فناوران در توسعه نوآوری، افزایش قدرت رقابت پذیری اکوسیتم های نوآوری استانی، بهم رسانی ظرفیت ها و پتانسیل های علمی و فناورانه با نیازهای فناورانه و مسایل کلان استان، کمک به ایجاد اشتغال دانش بنیان از دیگر اهداف این رویداد محسوب می‌شود.

 وی با بیان اینکه برای بهره مندی از این رویداد جهت پرداخت به مشکلات استانی تمامی تلاش خود را به کار خواهیم گرفت، یادآور شد: معتقدیم که مسایل پژوهشی باید مساله محور باشد و بتواند مشکلی از جامعه را رفع کند.

نوری‌نیا اضافه کرد: با توجه پتانسیل‌های آذربایجان‌غربی از شرکت‌های دانش بنیان در تمامی حوزه‌ها به خصوص حوزه‌های تجارت و بازرگانی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و الکترونیک، کشاورزی، اکوتوریسم منابع طبیعی و محیط زیست، معدن، تولید و اتوماسیون حمایت‌های لازم صورت می‌گیرد.

وی در رابطه با آمار و ارقام و تسهیلات ارائه شده به شرکت‌های دانش بنیان در آذربایجان‌غربی گفت: آمار ۶ ماهه نخست طی روزهای آینده استخراج و در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، شرکت‌های پژوهشی، فناوری و مهندسی مستقر در پارک‌های علم و فناوری به استناد ماده (۹) قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، می‌توانند از مزایای قانونی مناطق آزاد در خصوص روابط کار، معافیت‌های مالیاتی و عوارض سرمایه‌گذاری خارجی و مبادلات مالی بین‌المللی برخوردار شوند.