نیویورک – ایرنا- آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا از انصارالله یمن خواست کارکنان محلی سفارت ایالات متحده در صنعا را آزاد کند.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی با ادعای تعهد کشورش به ارایه راهکاری پایدار برای جنگ یمن، از  انصار الله خواست با آزاد کردن کارکنان محلی سفارت آمریکا و سازمان ملل، تعهدشان به تحقق صلح و آمادگی برای مشارکت در دولت آینده یمن را اعلام کنند.
وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه تا کنون ۱۲ نفر از کارکنان محلی سازمان ملل و سفارت آمریکا در صنعا همچنان در بازداشت هستند، استمرار بازداشت آنان را نادیده گرفتن هنجارهای دیپلماتیک و توهین به جامعه جهانی دانست.
وزیر امور خارجه آمریکا با اعلام اینکه واشنگتن به تلاش های دیپلماتیک بی وقفه اش برای تضمین آزادی این کارکنان ادامه می دهد، ادعا کرد که چنین اقداماتی از سوی حوثی ها (انصارالله) تمایل آنان را برای تحقق صلح در یمن، زیر سوال می برد.
بلینکن با ادعای تعهد آمریکا برای ارایه راهکاری پایدار جهت پایان دادن به جنگ در یمن، از حوثی ها خواست این شهروندان یمنی را آزاد کنند و مدعی شد که این امر می تواند  نشانی از تعهد به تحقق صلح برای مردم یمن و آمادگی برای مشارکت در دولت آینده یمن که به حاکمیت قانون احترام می گذارد، باشد.

آمریکا سال ۲۰۱۵ کارمندان دیپلماتیک خود را به دلیل جنگ یمن به ریاض منتقل کرد.
« جمال بن عمر » نماینده سابق سازمان ملل در امور یمن به تازگی در گفت و گوی اختصاصی با شبکه « بی بی سی » اعتراف کرد که دولت آمریکا از ابتدای جنگ یمن از نیروهای متجاوز ائتلاف حمایت کرده است. 
وی اظهار داشت: تجاوز به یمن از سوی واشنگتن اعلام شد و آمریکا انواع حمایت های نظامی، لجستیکی و مشارکت میدانی مستقیم از نیروهای ائتلاف را انجام داد . 
نماینده سابق سازمان ملل در امور یمن افزود: واشنگتن، اقدامات سیاسی و دیپلماتیک را به منظور جلوگیری از دستیابی به یک راه حل عادلانه انجام داد و جامعه جهانی را علیه نیروهای انقلاب یمن تحریک کرد.
عربستان سعودی در راس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس دولت مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.
عربستان سعودی که در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات که با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد، پس از ۷ سال تجاوز به یمن و کشتار هزاران نفر و تخریب زیرساخت‌های این کشور نه تنها به اهداف خود نرسیدند بلکه به دنبال ضربات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن به عمق خاک آنها مجبور به پذیرش آتش بس شدند.
این آتش بس که تاکنون ۶ ماه به طول انجامیده هزاران بار توسط متجاوزان نقض شده است و از اجرای برخی از بندهای آن خودداری کرده‌اند.