گرگان - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: باید با برنامه‌های خلاقانه و ارائه آموزش صحیح، جوانان را با فضای گفت‌وگو و تحمل شنیدن صدای مخالف آشنا کرد تا روحیه نقدپذیری و مطالبه‌گری در آنان تقویت شود.

به گزارش ایرنا، سیدعلی مهاجر روز چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان گلستان افزود: همچنین توجه به فضای مجازی به دلیل تاثیر فراوان آن بر هویت ملی به خصوص در میان نسل جوان و آینده‌سازباید به یکی از رویکردهای مهم و همیشگی امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان و دیگر بخش‌های مرتبط قرار بگیرد.

وی افزود: علاوه بر فضای مجازی و هویت ملی باید به تاریخ شفاهی استان بخش‌های گوناگون توجه کرد تا خوراک فکری مناسبی برای نسل جوان فراهم کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان افزود: دشمنان که از ماه ها قبل برای آشوب در کشور برنامه ریزی کرده بودند، تمرکز زیادی بر جهت دهی به افکار دانش آموزان و جوانان از طریق فضای مجازی داشتند که بصیرت بخش عمده جوانان آنان را در رسیدن به این هدف ناکام گذاشت.

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گلستان هم در این جلسه گفت: یکی از مصوبات این جلسه، طرح هویت بخشی به نوجوانان به عنوان طرح آزمایشی در این حوزه بود که قرار است به دستگاه ها ابلاغ شود.

حامد ملاحسنی افزود:  برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مرتبط با حوزه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی طرح سراج به عنوان الگو با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دستگاه های متولی اجرا گردد.

وی اظهار داشت: بر اساس این طرح قرار است نسبت به اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جوانان و مردم در خصوص آسیب‌های فضای مجازی و استفاده بی رویه از شبکه های اجتماعی از طریق تبلیغات محیطی و تلویزیونی شهری توسط شهرداری اقدام گردد.

وی بیان کرد: یکی دیگر از مصوبات این جلسه برگزاری جشنواره استارتاپ های مختلف در حوزه فضای مجازی و هویت ایرانی اسلامی با همکاری سازمان های مردم نهاد و پارک علم و فناوری و دستگاه های متولی است.

گلستان ۱۱۰ تشکل ثبت شده در امور جوانان را دارد.

گلستان ۷۰۰ هزار جوان ۱۸ تا ۳۵ سال دارد.