همدان- ایرنا- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان گفت: طرح شیشه خودرو با حجم سرمایه‌گذاری ۶ هزار میلیارد تومان در شهرستان ملایر اجرا خواهد شد که یکی از بزرگترین صنایع شیشه خودرو در خاورمیانه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "احمد شانیان" عصر پنجشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرستان ملایر بیان کرد: استعلامات و مکان‌یابی این طرح در ملایر انجام شده و ۴۹ درصد هم سرمایه‌گذاری خارجی است.

وی فضای سرمایه‌گذاری در استان همدان را بسیار مساعد دانست و افزود: در این راستا یکی از سرمایه‌گذاران بزرگ غرب کشور را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کرده بود که با پیگیری استاندار همدان و اعلام آمادگی فرماندار ملایر، پروژه شیشه خودرو در ملایر اجرا می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به تدوین طرح آمایش صنعت و معدن استان، اظهار داشت: ظرفیت‌ها در این حوزه‌ها شناسایی شده و طرح‌های بزرگی در سطح استان و شهرستان ملایر در دست اقدام است.

شانیان به طرح توسعه شرکت کیان‌کُرد و رشد خوب صادرات این شهرستان در حوزه صنعت و معدن، یادآور شد: با پیگیری استاندار همدان مشکل زیست محیطی واحدهای فروسیلیس و طرح توسعه معادن سرمک و مشکلات چند طرح صنعتی و تولیدی حل شد.

وی گفت: در حوزه تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ بالغ بر ۴۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در این شهرستان مصوب داشتیم که ۳۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آن پرداخت شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان اضافه کرد: در رونق تولید ۳۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در این شهرستان مصوب داشتیم که ۱۱ میلیارد تومان پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی و تسهیلات روستایی هم رشد بسیار خوبی داشتیم.

شانیان با بیان اینکه شرکت میدور یکی از مجموعه‌های موفق اقتصادی کشور است، گفت: در تلاش هستیم دفتر سازمان میدرو را در غرب کشور در ملایر داشته باشیم و چند طرح را نیز معرفی کرده‌ایم.

وی جلوگیری از خام‌فروشی در استان را از اولویت‌های مهم برشمرد و بیان کرد: چند طرح بزرگ در حوزه صنایع معدنی در این شهرستان در دست اقدام است و امکان‌سنجی برای راه‌اندازی شهرک صنعتی صنایع معدنی در دست اقدام است.

شانیان ادامه داد: ۱۵ آبان بیش از ۵۰۰ معدن استان همدان پس از چندین سال به مزایده گذاشته خواهد شد و یک تحول خوبی را در معادن استان شاهد خواهیم بود که از این تعداد ۱۵۰ معدن در ناحیه جنوبی استان واقع شده است.

اختصاص ۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه بنیاد مسکن استان همدان در سفر رئیس جمهوری

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان نیز گفت: در سفر رئیس جمهوری به استان همدان ۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه بنیاد مسکن در نظر گرفته شد که از این رقم، ۷۵ میلیارد تومان سهم شهرستان ملایر است.

"مسعود رضایی" اظهار داشت: در این راستا ۶۶ پروژه در شهرستان ملایر تعریف شده است.

وی افزود: سهم امسال استان همدان در پروژه‌های عمرانی ۴۱۲ پروژه است که ۳۴۱ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده و سهم شهرستان ملایر ۷۰ میلیارد تومان برای ۷۳ پروژه است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان ادامه داد: امسال یک‌هزار و ۴۰۰ فقره سهمیه مقام‌سازی مسکن روستایی برای شهرستان ملایر در نظر گرفته شده که تاکنون یک‌هزار پرونده آماده شده و امیدواریم افزایش مبلغ تسهیلات به ۲۰۰ میلیون تومان قطعی شود.

رضایی درباره اقدامات عمران روستایی استان نیز بیان کرد: سال گذشته ۵۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار مصوب این شهرستان بود که ۴۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای ۱۵۴ پروژه تخصیص یافت که ۲۰ درصد پروژه‌های استان در ملایر اجرا شده است.

به گفته وی ۴۶ روستای شهرستان ملایر در سال گذشته از محل قیر و منابع مختلف به طول ۲۲ کیلومتر و مساحت ۱۵۶ هزار مترمربع و ۲۱ هزار تُن در سطح روستاها بهسازی شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر، گفت: در چهار شهر زنگنه، جوکار، سامن و ازندریان تاکنون ۹۳۷ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۱۸۶ نفر تایید نهایی شده‌اند.

رضایی یادآور شد: در شهر ملایر نیز پروژه ۵۰۲ واحدی نهضت ملی مسکن در زمینی به مساحت سه هکتار و ۶۸ هزار مترمربع مساحت در قالب ۱۳ بلوک و هفت طبقه با اعتبار ۴۸۰ میلیارد تومان در حال اجرا است و آماده‌سازی آن در مرحله ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی با بیان اینکه برای این پروژه درخواست صدور پروانه شده داده‌ایم، افزود: همجوار این پروژه نیز ۳۰۰ واحد در پنج هکتار در قالب ۱۵ بلوک و هفت طبقه با ۲۸۰ میلیارد تومان اعتبار در دست اقدام است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان با اشاره به اینکه از یک میلیون مسکن در کل کشور ۲۰۰ هزار واحد روستایی است، بیان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار واحد روستایی در استان همدان سهمیه داریم.

رضایی ادامه داد: از بیش از ۲۵ هزار واحد مسکن روستایی در شهرستان ملایر، ۱۸ هزار و ۶۵۰ واحد مقاوم‌سازی شده که ۱۱ هزار و ۷۰۰ واحد نیازمند احداث هستند.

به گفته وی درصد مقاوم‌سازی مسکن روستایی در شهرستان ملایر ۷۳ درصد است که نسیت به میانگین کشوری با ۵۲ درصد، ۲۱ درصد جلوتر است.