به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، آرمان وطندوست روز جمعه در جلسه کمیته فنی دفاتر مسافرتی و گردشگری استان، اظهار داشت: مدیران این دفاتر میتوانند ضمن معرفی آثار تاریخی، مناطق گردشگری و طبیعت بکر و بینظیر استان و همچنین با ایجاد تعامل و فراهم کردن زمینه ارتباطی با دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی داخل و خارج از کشور، برای جذب گردشگران فعالیت کنند.
وی با تاکید بر تکریم ارباب رجوع و خدماتدهی هرچه بهتر به مسافران و گردشگران افزود: کمیته فنی دفاتر خدمات مسافرتی بهعنوان مرجع تصمیمگیری در خصوص مسائلی از جمله ارزیابی فعالیت، صدور مجوز، تعلیق، لغو فعالیت و رسیدگی به شکایات این بخش تشکیل میشود.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اضافه کرد:با نظر اعضای حاضر در این کمیته، برای ۲ مورد شکایت از دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان رای صادر و برای ۲ دفتر مهلت نهایی یکماهه داده شده تا نسبت به فعالسازی دفاتر اقدام کنند.
وی یادآور شد: همچنین درخواست ۲ متقاضی راهاندازی دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در سطح استان بررسی شد، ضمن اینکه اخطار کتبی به ۳ مورد از دفاتر گردشگری استان و بررسی لغو مجوز فعالیت ۲ باب دفتر خدمات مسافرتی در دستور کار قرار گرفت.
به گفته وی عملکرد فعالان این بخش بهصورت مستمر بررسی و با متخلفان و برگزارکنندگان تورهای بدون مجوز برخورد جدی خواهد شد.
پارک آبیدر و موزه خانه کُرد سنندج، دریاچه زریبار مریوان، منطقه هورامان، غار کرفتو دیواندره، روستای پالنگان کامیاران، بازار شهرهای سنندج، بانه و مریوان و قرآن تاریخی نگل هرساله بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص دادهاند.
در مجموع ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی در استان شناسایی شده که از این تعداد ۹۳۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.