محمد حمیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ابراز داشت: پرداخت اعتبارات مربوط به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سمنان طی سه مرحله برنامهریزی شد که اکنون درخواست ۱۵۰ میلیارد تومان مربوط به مرحله دوم تخصیص است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان بیان کرد: باید منتظر باشیم تا سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور درخواست ۱۵۰ میلیارد تومانی استانداری سمنان برای پیگیری و اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سمنان را پیگیری و میزان موافقت را اعلام کند.
وی ادامه داد: ۱۰۰ درصد اعتبارات مرحله اول مربوط به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سمنان جذب شده است.
حمیدی تصریح کرد: بر اساس تصمیم مجلس پایان سال مالی، سی و یکم شهریورماه بود و بر این اساس اعتبارات مرحله اول مربوط به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سمنان مربوط به ۱۴۰۰ تا پایان شهریور امسال جذب شد.
جذب ۱۰۰ درصد اعتبارات تملک دارایی استان سمنان مربوط به سال ۱۴۰۰
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: ۱۰۰ اعتبارات تملک دارایی استان سمنان تا پایان سال مالی جذب شده و هیچ اعتباری به خزانه برگشت داده نشد.
وی افزود: توزیع اعتبارات تملک، دارایی مربوط به سال ۱۴۰۱ آغاز شد و دستگاههای اجرایی تا پایان شهریور سال ۱۴۰۲ فرصت جذب دارند.
وی بیان کرد: شعار دولت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، احیای اهداف عالی انقلاب است که به لطف اقدامهای دولت سیزدهم و دولتمردان، در ریل انقلاب در حرکت هستیم و با تخصیص اعتبارهای لازم، فعالیتهای زیربنایی شهری و روستایی و روند تکمیل طرحهای نیمه تمام به تمام قدرت اجرا میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: اولویت دولت سیزدهم تکمیل طرحهای نیمهتمام است و اجرای طرحهای جدید، به جز موارد ضروری، در دستور کار قرار نمیگیرد.
خبرهای بیشتر را اینجا بخوانید
به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی سیزدهم آبان ۱۴۰۰ به استان سمنان سفر کرد.
آیتالله رئیسی و شماری از اعضای هیات دولت در قالب نهمین سفر استانی میهمان مردم استان سمنان شدند که این سفر به همراه ۵۴١ مصوبه در سمنان، در کنار تلاش برای رفع مشکلها، دلگرمی مردم به آینده و اعتماد را به مردم دیار دارالمرحمه بازگرداند و اکنون خبر خوش جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی مصوبه سفر رییسجمهور از سوی مسوولان استان، بار دیگر کام مردم ولایتمدار استان سمنان را شیرین کرد.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ از سوی مرکز آمار کشور، جمعیت استان سمنان با هشت شهرستان، ۷۰۲ هزار و ۳۶۰ نفر است.
بر این پایه، شهرستانهای سمنان و شاهرود هر یک بیش از ۲۰۰ هزار نفر، دامغان نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر، گرمسار ۸۰ هزار نفر، مهدیشهر ۵۰ هزار نفر، میامی ۴۰ هزار نفر، سرخه ۲۰ هزار نفر و آرادان ۱۵ هزار نفر جمعیت دارند.
سمنان که دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است که با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
سمنان با برخورداری از ۲ هزار و ۱۶ کیلومتر راه در حوزه اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، ۲ فرودگاه بینالمللی در شهرستانهای سمنان و شاهرود و ایستگاه راهآهن فعال که روزانه بیش از ۲۰ رام قطار از آن عبور میکند در زمینه حمل و نقل نیز اهمیت ویژهای دارد.
در حالی سالانه افزون بر ۱۵ میلیون زائر با عبور از شهرستانهای مختلف استان پهناور سمنان به زیارت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در مشهد مقدس میروند که دست کم یک شب در استان اقامت میکنند.