حجتالاسلام عباس زارع روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در قالب این برنامه به اطلاعات فردی، محل و زمان شهادت و بخشی از وصیتنامه شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی با بهرهگیری از جلوههای فرهنگی و هنری پرداخته شد.
وی به اهمیت استفاده از فضای مجازی و رسانههای گروهی برای معرفی شهدا اشاره کرد و ادامه داد: برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و بین مردم و جوانان و زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها باید از عرصه فرهنگ و هنر بهره گرفت.
این مسئول بیان کرد: برنامه خاطره نگاری از برنامههای مهم و محوری این نهاد است که تاکنون یک هزار مورد مصاحبه برای ثبت و ضبط خاطرات والدین و همسنگران شهدا در استان صورت گرفت و طبق برنامه تا پایان سال به ۲ هزار مورد میرسد.
به گفته زارع در قالب این برنامه فرهنگی در یزد و مناطق و شهرستانهای مختلف استان نسبت به ثبت و ضبط خاطرات از شهدا از زبان خانوادههای معظم شهدا، دوستان و همسنگران آنها اقدام که بسیار موثر است .
وی تاکید کرد: عمده کار بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام فعالیتهای فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت با همکاری بخشهای مختلف به خصوص رسانههای گروهی و همراهی مردم و مسئولان است و تاکنون در استان شاهد اقدامات خوبی هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد بیان کرد: ساخت فیلم، کلیپ، اجرای تئاتر، سرود، برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی در بخشهای مختلف با حضور خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران زیرپوشش جزو برنامه مهم همیشگی است.
زارع از رسانههای گروهی و فعالان فضای مجازی استان خواست تا بیش از گذشته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به خصوص بین نوجوانان و جوانان ماموریت ملی، دینی و انقلابی خود را انجام دهند که موضوعی ضروری است.
وی یادآور شد: اگر فرهنگ والای ایثار و شهادت در جامعه اسلامی گسترش یاد نسل جوان از بسیاری از آسیبهای فرهنگی و تهدید نرم دشمنان مصون میماند بنابراین همه باید در این ارتباط مهم همکاری و اقدام کنند.
استان یزد چهار هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.