همدان-ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: هزار و ۲۵۸ تعاونی فعال در حوزه خدمات، تولیدی، توزیعی و مصرفی هم اینک در این استان فعال است که زمینه اشتغال ۱۴ هزار و ۶۴۰ نفر را فراهم کرده است.

یوسف شعبانی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه در سال گذشته تعداد ۴۷ تعاونی در استان ایجاد شده افزود: با توجه به اینکه ابزارهای حمایتی اداره کل تعاون بیشتر شده است درصدد افزایش تعداد تعاونی‌ها در استان هستیم زیرا این ابزارها باید برای توسعه تعاونی‌ها استفاده شود.

وی تصریح کرد: تعاونی فاران شیمی با بیش از ۳۰۰ نفر کارگر بزرگ‌ترین تعاونی فعال تولید دارو در غرب کشور و از افتخارات تعاونی‌های استان همدان محسوب می‌شود و تعاونی پایا بسپار با بیش از ۹۰۰ نفر کارگر و پاک فن بخار به عنوان بزرگ‌ترین واحد تولید کننده دیگ‌های بخار در منطقه از تعاونی های مطرح در سطح استان هستند.

شعبانی اظهار داشت: تعاونی تامین نیاز جوراب بافان لتگاه در سال جاری با مدت زمان ۳۰ روزه تاسیس شده است که از جمله اقدامات بی سابقه استان در سطح کشور به شمار می آید.

وی ادامه داد: خدماتی مانند برگزاری و بازرسی مجامع سالیانه تعاونی ها، برگزاری جلسات سالیانه تعاونی ها، ارسالی‌ها جهت ثبت اسناد تعاونی‌ها و ثبت تغییرات در بخش تعاون، توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تعاونی‌های فعال ارائه می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بیش از ۲۵ درصد از سهم اقتصاد کشور در بخش تعاون پیش‌بینی شده است گفت: این میزان در استان هفت تا هشت درصد است که یکی از معضلات و ضعف‌های بزرگ در بخش تعاون شناخته شده و با تلاش‌های فراوان می‌توان این معضل را از میان برد.

شعبانی از ۱۶ طرح تحولی استان در مجموعه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و اظهار داشت: ایجاد میثاق نامه با افرادی که ابلاغ نامه آنها صادر می‌شود از اولین ایده‌ها و طرح‌های ارائه شده از ابتدای زمان مدیریتی بنده است. 

وی به مختصر متن میثاق نامه با معاونت روابط کار در حوزه امور اجتماعی که دارای ۱۸ محور در حوزه عمومی و پنج محور در حوزه سلامت اداری است اشاره کرد و گفت: مدیران باید با تلاش‌های بی وقفه خود در شناسایی بخش فرهنگی و اجتماعی جامعه کار و تولید استان گام بردارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان افزود: برنامه‌ریزی و اجرا برای ارتقا آگاهی عمومی در حوزه تشکلات کارگری و کارفرمایی، کمک به رشد افراد لایق و توانمند از جمله محورهای این میثاق نامه بوده و به عنوان پیوست در ابلاغیه مدیران نیز ثبت خواهد شد.

شعبانی تصریح کرد: فرآیندهای اجرایی و نظارتی بر روند مجموعه‌های فرهنگی، ورزشی، کارگری، تشکلات و ورزش‌های قهرمانی از جمله میثاق نامه‌های سلامت اداری محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر یک ارتباط عاطفی و درک متقابلی بین مدیر، کارگر و کارفرما ایجاد شود در نتیجه سازمان و مجموعه کارگر و کارفرما به اشتراکات زیادی خواهند رسید که وجود اشتراکات در حل و فصل مشکلات بسیار چاره ساز خواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: عملکرد اداره کل در سال جاری در جهت ایجاد تعاونی‌ها قابل رضایت بوده اما باید تعاونی‌های بیشتری در جهت رشد اقتصاد استان ایجاد شوند.

شعبانی اظهار داشت: مشکلات و معضلات موجود در جامعه با ایجاد دید میدانی در جامعه برطرف خواهد شد بر همین اساس مدیران باید در ایجاد کارهای میدانی ورود پیدا کنند.

وی با بیان اینکه رفتارهای برون سازمانی تاثیر مستقیمی در جلب رضایت و نظر مخاطبان دارد گفت: مدیران باید با مخاطبان خود ارتباط لازم را برقرار کنند زیرا رفتارهای برون سازمانی تاثیر مستقیمی در جلب رضایت و نظر مخاطبان خواهد داشت.